Sneen daler ned over Danmark og de danske byer, og hvis du er bosat i København, er der heller ingen undtagelse der. Kombineret med den flotte sol er det for nogle københavnere noget af det smukkeste at vågne op til, men for trafikanterne noget af det værste. Frosne ruder, kolde sæder, sne på for- og baglygter og glatte veje, er aldrig det bedste at møde op til en kold mandag morgen inden arbejde, en udflugt eller tur ude i det fri. Men så er det fantastisk, at der er noget, der hedder VIKINGBUS. Et passioneret busselskab, der året rundt elsker at transportere gæster fra A til Z, og der er det lige meget, hvad personalet møder op til om morgenen. Det er nemlig altid gæsternes sikkerhed, ruten og komforten, der er i højsædet hos VIKINGBUS. Mandag til søndag. Januar til december. I dag og fremover.    

Løver i det kolde landskab og isbjørnene i deres es 

I naturen er løven formentlig ikke vant til at se snefnug dale ned fra himlen, men i København Zoo er det efterhånden hverdag, og selvom man ikke skulle tro det, har løver historisk levet vildt i naturen nord for Afrika, i det sydlige Europa. Dermed har de generne til at kunne tilpasse sig til de lidt koldere temperaturer og få en tykkere pels, end når de opholder sig ude på den afrikanske savanne. For verdens største landlevende rovdyr, som er isbjørnen, er det kolde vejr derimod det bedste, som den kan ønske sig. Med sin vandafvisende og hvide pels går isbjørnen ”pote i pote” med snevejret og det iskolde vand, og som turist er det en fryd at betragte så stort et dyr leve på rigtig gode vilkår i en tid, hvor de vilde isbjørne desværre får sværere og sværere ved at finde føde. Dette skyldes den hurtige smeltning af havisen i Arktis, som heldigvis ikke er et problem for isbjørnene, der lever i København Zoo. Her lever de i trygge og næsten naturlige rammer, hvor alle gæster samtidig får muligheden for at komme helt tæt på dem. Mon ikke din næste udflugt med skolen, børnehaven eller måske en gruppe af seniorer skal foregå dertil? VIKINGBUS står i hvert fald klar med en turistbus, lige når det passer jer. 

Der er noget om snakken på Bakken

En ting er sikkert. Man går aldrig skuffet fra Bakken og særligt ikke, når Ulvedalen med de bedste kælkebakker ligger lige ved siden af. Et glas varm kakao og nogle æbleskiver på Bakken fra en af juleboderne, og så en tur i Ulvedalen, kan kun gå hen og blive et hit for de mindste. Alt behøver ikke at være afhængig af sneen på kælkebakkerne i Ulvedalen, bare det at opleve Bakkens seværdigheder, heriblandt julemarkedet, er nok til at få smilet frem på alles læber. Man kan også lave et orienteringsløb eller løse mindre opgaver på forskellige poster spredt ud blandt Bakkens forlystelser. Mulighederne er mange og det samme gælder VIKINGBUSsens indretning og atmosfære, der sikrer, at alle behov bliver dækket og stemningen forbliver i top, når VIKINGBUS både kører jer frem og tilbage fra destinationen. At leje en turistbus giver de bedste betingelser for at få dagen til at gå som smurt uden spildtid og de store komplikationer. For hos VIKINGBUS ønsker de at være en del af rejsen. Uanset om rejsen går til Dyrehavsbakken eller København Zoo.