Pyntebøger eller coffee table books som de også så populært hedder er et kæmpe hit i interiør og inretningsverden. Pyntebøger bliver brugt på kontorer, i private hjem, i offentlige bygninger, cafeer og biblioteker. Det den perfekte bog at læse/kigge i når man samtidig har brug for en pause, netop fordi de kan give anledning til at drømme eller blot lade sig inspirere.

 

Netop det sidst nævnte – at lade sig inspirere – er pyntebøger særdeles gode til. Et af de områder der findes man virkelig kan finde vanvittig god inspiration til i pyntebøger, det er indenfor rejser og finde ud af hvor det næste store eventyr skal gå til.

De bedste rejse pyntebøger

Der er mange coffee table books med fantastiske billeder fra hele verden og disse er den perfekte inspiration til at finde nye rejsemål, hvis du er en rigtig globetrotter. Herunder har jeg lavet en lille liste over nogle af de bedste coffee table books med rejseinspiration:

  • The Travel Book
  • Unforgettable Journeys
  • 1000 Places to See Before You Die

Der er mange andre og der bliver ved med at komme nye til. Du kan finde coffee table book inspiration her, hvor du holdes opdateret på de nyeste pyntebøger med alverdens emner.

Hvorfor hedder det “coffee table books”?

Det er et skørt navn denne type bøger har fået, men det hedder det altså fordi de er som lavet til at ligge på kaffebordet, hvor man sidder og får en kop varm kaffe el. te der skal nydes i stilhed. Her kan man så have en coffee table book liggende, så man kan sidde i ro og mag og lade tankerne flyde, mens man nyder fantastiske billeder og får ny inspration.

 

På dansk kalder vi dem så også pyntebøger, fordi de ofte bliver brugt som pynt eller i moderne indretning, og den sekundære funktion er så at man kan læse i dem og lade sig inspirere.

Find pyntebøger med meget andet inspiration

Pyntebøger lader sig ikke kun begrænse til inspiration indenfor rejser, der findes mange forskellige slags pyntebøger og coffee table magazines. Udover rejser er mode også meget populært indenfor denne type bøger og der findes mange coffee table books med mode fra kendte modehuse som Chanel og Louis Vuitton.

 

En af de mest populære producenter af coffee table books og coffee table magazines er Kinfolk, der laver et bredt udvalg af bøger og magasiner årligt, med forskellige emner i fokus. For nogle er det et helt samleobjekt at have alle disse udgivelser, men er du caféejer går du heller ikke galt i byen med en Kinfolk bog.

 

Nu skal du bare ud på en café og læse en pyntebog el. købe en pyntebog om rejser til dit hjem, så du kan finde den nye inspiration.