Har du brug for at kunne transportere flere cykler på én gang? Så er den store cykelholder til 4 cykler det helt rette valg. Med denne kan du nemt og hurtigt transportere alle dine cykler, så du kan tage på flere cykelture. I dette indlæg vil vi besvare nogle spørgsmål, som vi typisk ser folk, har i forbindelse med køb af deres nye cykelholder.

 

Hvordan monteres den?

Tilbehør til cyklen er selvfølgelig noget, der skal kunne monteres nemt og hurtigt. Dette gælder selvfølgelig også for en cykelholder til 4 cykler. Denne cykelholder monteres til din bil, så du kan montere din cykel eller flere cykler på krogen. Det er nemt at montere denne cykelholder, da den kommer med montagebeslag, der gør det muligt for dig at montere den på alle typer biler. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at den ikke passer til din bil.

 

Hvordan sætter man cyklerne fast?

Når du har monteret din cykelholder, så er det tid til at få cyklerne fastgjort. Dette gøres ved, at du bruger remme og kroge, som er monteret på selve cykelholderen. Det er vigtigt, at du sørger for, at remmene er spændt godt fast. Ellers kan du risikere, at cyklen falder af, når du kører.

 

Hvordan tager du cyklerne af igen?

Når du skal af med cyklerne igen, så er det vigtigt, at du følger de samme trin som da du fik fastgjort dem. Det betyder, at du skal sørge for at løsne remmene, før du forsøger at tage cyklen af. Det er nemmere og mere sikkert at tage cyklerne af igen, når remmene er løsnet. Ellers kan du risikere, at cyklen kommer til at tage skade.

 

Hvilke fordele er der ved at vælge en cykelholder til 4 cykler?

En cykelholder til 4 cykler giver flere fordele end blot at have plads til flere cykler. Det giver bedre organisering af cyklerne, hvilket gør det nemmere at finde den cykel, du ønsker at bruge. Det giver også en mere overskuelig og kompakt måde at opbevare cyklerne på, hvilket gør det nemmere at flytte cyklerne rundt, når man for eksempelvis skal køre på ferie. Endelig gør cykelholderen til 4 cykler det også muligt at have mere plads til oppakning i og eller på bilen, da cyklerne jo er samlet bag på bilen. Der vil altså være plads til at have en tagboks og cyklerne tager heller ikke plads i en trailer eller i bagagerummet.