Leder du efter en måde at forkæle din kæreste, men måske ikke selv er kreativ nok til at finde på et romantisk og hyggeligt ophold? Så har vi her fundet fire ophold og kroophold, der er perfekte til den ultimative hygge sammen, men ligeledes så der er noget for ethvert kærestepar at vælge mellem. Mens nogle ønsker ren selvforkælelse og afslapning, så ønsker andre at nyde hinandens selskab ude i naturen.

Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Tag kæresten med på et romantisk og afslappende ophold hos Hotel Kong Arthur i Hovedstaden. Her får I ikke bare en afslappende og behagelig 2 stk. spa ritualer hos Ni’mat, I får også et Spa Executive-værelse til at sætte rammerne for en romantisk atmosfære. Så hvis du ønsker at invitere kæresten ud på ultimativ forkælelse og romance, så tag sammen afsted til Hotel Kong Arthur hvor afslapning er i højsædet. Ligeledes den perfekte getaway fra hverdagens mange stressende pligter og sure arbejdsopgaver, hvor I kan komme helt ned i tempo og nyde nuet.

Kroophold på Rold StorKro

Tag kæresten med under armen, men i stedet for at tage til Hovedstaden, så stik afsted sammen på kroophold til Nordjylland hos Rold StorKro. Her bliver I forkælet fra top til tå, som giver jer afslapning i hyggelige omgivelser og med skønne naturoplevelser. Foruden et hyggeligt og dejligt kroophold, består turen også af en 3-retters middag med tilhørende vinmenu og kaffe med cognac. Alt det, der skal til, for at skabe de bedste rammer om den romantiske stemning på et hyggeligt kroophold.

Ophold på Brænderiet Limfjorden

Tag kæresten med tilbage i nostalgien genoplev tiderne i folkeskolen, hvor man på sjove skoleture overnattede i hyggelige og dejlige træhytter. For det er, hvad I får muligheden for hos Brænderiet Limfjorden. Foruden en overnatning i en af de hyggelige træhytter, så får du og kæresten ligeledes mulighed for diverse smagninger f.eks. ginsmagning og rundvisning, hvor I får kendskab til fremstillingen af forskellige alkoholiske drikke. Det perfekte ophold at give til kæresten, som værdsætter et godt glas vin eller en god drink.

Ophold & cykelferie på Hotel Thinggaard

Tag den aktive kæreste med under armen, når jeres næste ophold går mod Hotel Thinggaard i Midtjylland med fokus på et hyggeligt ophold som cykelferie. Hos Hotel Thinggaard bliver der nemlig rig mulighed for, at I sammen kan trække jernhesten frem og nyde hinandens selskab, når I tager på tur ud i den smukke vestjyske natur. Her vil I opleve først og fremmest Thys unikke natur, dernæst skønne Nationalpark Thy og ikke mindst de vidunderlige kystbyer. Opholdet er delt op hen over tre dage og inkluderer dermed også et hyggeligt og romantisk ophold for to personer hos Hotel Thinggaard.