Fødderne er noget, vi alle sætter pris på. Det er dem, der bærer os rundt til dagligt, og det er netop smerter og lignende i fødderne, der kan være noget af det mest invaliderende. Derfor skal man selvfølgelig passe godt på dem. Det gør man bedst ved at tænke godt og grundigt over det fodtøj man bruger i mange timer, hver eneste dag.

Det er imidlertid noget nemmere sagt end gjort at træffe et godt sko-valg. Som de fleste ved, er skotøjsmarkedet nemlig enormt og det er muligt at finde sko i alle mulige former og farver, og fra rigtig mange forskellige skomærker. Og samtidigt bliver vi ikke så sjældent bombarderet med tiltalende reklamer for smarte sko til gode priser

De fleste har det dog med at gå i ganske få, og måske endda kun et mærke, og det gør det selvfølgelig svært for producenterne at være levedygtige i lang tid. Vi kender alle de største spillere på markedet: Adidas, Nike og så kommer man naturligvis heller ikke uden om New Balance.

I efterhånden mange årtier har New Balance været den foretrukne sko for millioner verden over. Hemmeligheden er sådan rimeligt lige til: New Balance laver nemlig nogle superlækre sko, der tilbyder høj komfort og en overordentlig god kvalitet.

I sagens natur er det gennem årene blevet til mange skoserier, den ene mere populær end den anden. New Balance 990 er et strålende eksempel på en sko, der igen og igen vinder stor popularitet blandt forbrugerne, og det vidner naturligvis om, at New Balance 990 er en rigtig god sko.

Lige siden 1982, hvor de første New Balance 990 kom på markedet har det været en favorit, og derudover er det blevet til mange fantastiske udgaver af den ikoniske sko. Gennemgående har de gode egenskaber været, og det er nok forklaringen på den høje popularitet.

Et design, der er tidløst, enkelt og smukt gør, at New Balance 990 passer ind i så godt som alle garderober. De kan samtidigt bruges både til hverdag og fest. Derudover vil man uden tvivl opleve den høje komfort, der er kendetegnende for skoen. Det gør ligeledes, at man kan holde ud at gå rundt i dem i timevis, uden at blive efterladt med ømme fødder.

Endeligt har New Balance 990 et pålideligt ry for at være en særdeles slidstærk sko. Generelt holder sko fra New Balance længe, da kvaliteten er i top, og derfor behøver du altså ikke at være nervøs for, at du skal ud at købe nye sko hvert halve år. New Balance bliver sandsynligvis dine nye favoritsko i lang tid fremover. I al den tid kan du glæde dig over, at dine fødder er beklædt med et aldeles stilrent stykke fodtøj.