København er fyldt med lækre kulunariske og gastronomisk oplevelser og det er også hjemsted for et hav af mikrobryggerier og ølbarer. Der er altså rig mulighed for at finde et godt sted at opleve en ølsmagning af den bedste slags.

Inden jeg præsenterer dig for tre gode muligheder for at tage til ølsmagning, så skal du vide at du kan finde en oversigt over ølsmagninger her. Der er masser af gode muligheder i hele landet som du kan opleve hvis du ikke bor i København el. tager på ferie et andet sted i landet end København.

Her får du de tre gode mulige ølsmagninger i byen København.

Taphouse ølsmagning – Byens største udvalg af fadøl

Taphouse er et unikt sted og en unik ølbar i og med de kun serverer øl fra fad el. fadøl. Der er altså rig mulighed for at opleve en masse forskellige øltyper og fremstillingsmetoder en og samme sted.

Til ølsmagning hos Taphouse får du 1,5 times ølsmagning hvor du smager på 5 forskellige øl i glas a 12 cl. Derudover får du selvfølgelig al information og fortællinger om de forskellige øl deres ingredienser og fremstillingsmetode mm. Og du kan altid blive hængende på ølbaren efterfølgende og få flere øl, det er et hyggeligt sted med god stemning.

Ølsmagning på Nørrebro Bryghus – En lokal succes

Du kan også komme til ølsmanging på Nørrebro Bryghus, et bryghus du helt sikker har hørt om og du kan finde bryghusets øl i alle supermarkeder i landet. Nørrebro Bryghus har efterhånden et stort udvalg af forskellige øl og til en ølsmagning hos dem kan du opleve nogle af dem.

En ølsmagning her varer i ca. 1 time og du bliver præsenteret for forskellige øl der kan variere fra gang til gang. Altid er der dog inkluderet en spændende historie om øllet og dets ingredienser samt fremstilling. Igen kan du blive hængende i baren efterfølgende og smage endnu flere øl el. bare den du bedste kunne lide fra smagningen.

Ølsmagning på SKAAL i København – Craft Beer & Food

Er du til hygge, glæde og mad sammen med øl, så kan SKAAL i indre by bestemt anbefales. Her er der altid god stemning og både lækker øl og mad at finde. Her behøver du heller ikke møde op på fyldt mave, men kan blot bestille maden inden el. efter din ølsmagning hos SKAAL.

En ølsmagning hos SKAAL vare ca. 1,5 time og inkluderer smagning af 4-5 specialøl. Ølsmagningen foregår altid i større grupper, så du kommer med al sandsynlighed til sidde sammen med andre glade mennesker der kan lide øl. Du kan også her blive hængende bagefter og få flere øl el. mad serveret.

Nu er du klædt godt på til at finde en ølsmagning i København og hvis ikke en af disse passer er der heldigvis mange andre at vælge imellem.