I det nordlige Finland, tæt ved polarcirklen, kan du i hele otte måneder om året være så heldig at opleve det magisk smukke nordlys danse på himlen. Hvis du ikke tidligere har oplevet nordlys, så har du et fantastisk syn til gode, som vil printe sig solidt ind i hukommelsen efterfølgende. Det er prikken over I’et på dine nordiske naturoplevelser, og det vil uden tvivl vække din begejstring. At opleve nordlys i Finland er noget der står på manges ønskeliste.

Når du alligevel er rejst til det nordlige Finland for at opleve nordlys, så udforsk hvad området ellers har at byde på af spændende oplevelser.

Eksotiske oplevelser i Norden

Nordlyset danser sin dans på nattehimlen, derfor kan du udnytte dagtimerne til at opleve, hvad Finland ellers har at byde på. Hvis der er sne, mens du er der, kan du køre kanetur med rensdyr eller køre med hundeslæde. Du må også prøve en sauna, det er tæt på obligatorisk, når du er i Finland. Om du vil tage et dyb i isvand først, det må du helt selv om. Du bør også stifte bekendtskab med den samiske kultur, da det var det samiske folk, der hørte til omkring Lapland.

Helt unikke overnatningsmuligheder

Mange af de overnatningsmuligheder der er i området, har fokus på muligheden for at se nordlys. Du kan for eksempel booke dig ind i en luksuriøs glasiglo, hvor der er rig mulighed for at se nattehimlen i alle retninger. Det er næsten som at sove under åben himmel, dog lidt lunere. Du kan også sove i rigtige igloer af sne og is, hvis det skal være mere autentisk. Her må du dog krybe ud, når du vil se nordlyset. Ønsker du mere komfort, så vælg en bjælkehytte eller for eksempel et hotelværelse. Der er rigeligt med overnatningsmuligheder at vælge mellem. Vælg den type, som passer dig bedst.

Unikke oplevelser lige her i norden

At se nordlys i Finland er en fantastisk oplevelse. Og faktisk kan man let blive forundret over, hvor meget vi har at opleve lige her i norden. I den finske del af Lapland er der en væld af oplevelser, der bare venter på dig. Er du til offroad og motorlyd, så bør du prøve en tur gennem landskabet på en snescooter. Nordfinland har en smuk natur, som føles uendelig. Bestil din rejse til Finland i dag, og glæd dig en masse frisk natur og dejlige naturoplevelser med magisk nordlys om natten.