Åh sol, sommer og eksotiske himmelstrøg kalder på mange danskere, når vi har levet længe i kulde, blæst, sne og regn i Danmark. Mørket er også sneget sig ind under huden og man kan næsten ikke huske, hvordan det var at have en lidt brunere kulør i huden. Lige nu ligner huden mere en afart af en hvid asparges og det ser ikke specielt godt ud. Når vinteren dermed har fået sit indtog i danskernes kroppe, er der mange, der søger mod de mere sydlige og eksotiske himmelstrøg og er så tændte på at rejse langt væk, så de måske glemmer at planlægge nogle af de helt nødvendige og praktiske ting, der kan være forbundet med langdistancerejser som for eksempel Sri Lanka. Her i denne artikel vil vi derfor se nærmere på, at I skal have et visum Sri Lanka, før I kan rejse ind i dette smukke land.

Sørg for at passet er gyldigt

Såfremt I ikke skal være væk i mere end 30 dage, er et turistvisum mere end rigeligt til at kunne komme ind på Sri Lanka. Det er derfor et turistvisum, I skal søge om, når I skal på en lidt kortere rejse. Her er det vigtigt at nævne, at det er lige så vigtigt, at I har jeres pas i orden. Der er nemlig også lovgivning omkring passet og reglerne er lige blevet opdateret her i 2022. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra din hjemrejsedato, og desuden skal I kunne fremvise en returbillet, der beviser, at ikke har planer om at blive i Sri Lanka. Disse ting kan I altid researche mere om selv, så I er fuldstændigt sikre på, at det hele er i orden. Jeres rejsebureau er også behjælpelige med at få det hele i orden, så I kan rejse trygt og sikkert uden bekymringer for al formalia.

Bestil visum over nettet

Det er muligt at bestille dit visum over nettet og det er nemt og ligetil og herefter gyldigt i 6 måneder. Derfor er der ingen grund til at gøre det i sidste øjeblik, så sørg for at få det klaret, så snart I har datoen for jeres rejse. Så behøver I ikke at spekulere mere over det og I kan i stedet se frem til jeres fabelagtige og helt unikke ferie på Sri Lanka. Rigtig god ferie og god fornøjelse