Indtag verden. Rejs ud. Oplev og få minder. Mærk, at du er i live. Der er intet som at rejse. Livet føles lettere og sindet lyst efter den perfekte rejse. Vores liv er skrøbelige, og vi ved ikke, hvor længe vi har det. Klichéen ”Carpe Diem” om at gribe dagen og leve i nuet klinger måske hult efter mange års brug. Men der er nu engang noget med klichéer. Der er som regel sandhed skjult i dem, uanset hvor brugt de er. Vores samfund er bygget op om et liv i hamsterhjulet. Arbejdslivet fylder og selv weekenden er fuld af forpligtelser. Men når man rejser, er det, som om det liv sættes på pause for en stund. Som om man får et glimt af, hvordan livet burde være. Let og lyst. Kun styret af sunde behov. Hvad kroppen og sjælen har brug for. Men når man lander igen efter sådan en rejse, forsvinder den som sand gennem fingrene. Øjeblikkene virkede så uforglemmelige i momentet, men når benene igen skal følge med hamsterhjulet, udviskes minderne, som før stod så stærkt.

 

Tag minderne med hjem

På samme måde som klichéer, har souvenirs altid haft en plads i forbindelse med rejser. Nogle har gennem utallige rejser samlet køleskabsmagneter, men det rummer alligevel ikke rigtig de oplevelser, man fik med hjem i kufferten. Jagten efter en bestemt souvenir i sig selv er ikke sigende for en ferie. Finder man i stedet noget, man kan få hverdagsglæde ud af, føles det, som om man har en lille bid af ferien med hver dag. Køb en halskæde. Man kan få mange smukke halskæder til mænd og kvinder. Med et smykke du kan bruge hver dag, vil du ofte blive mindet om alt det gode fra din rejse. Med en kæde om halsen, vil man formentlig opleve, at flere kommenterer den, giver et kompliment eller spørger, hvor den mon er fra. Her vil tankerne igen falde på eventyret og rejsen. På minderne.

 

Halskæder til mænd

Måske du tænker, at det kun er kvinder, der går med halskæder. Men halskæder til mænd er blevet mere og mere populære. På samme tid er det en måde at udtrykke sin personlige stil på. Halskæder til mænd fås i lige så forskellige designs, som til kvinder. Det er derfor ikke alene en god souvenir til dig selv som mand, men det er også en fremragende gave til manden i dit liv. Har du været på rejse med veninderne, er der formentlig enten butikker eller markeder, som sælger halskæder til mænd. At komme hjem med en personlig gave til din kæreste er noget særligt. Når du køber halskæder til mænd, skal du som ved alle andre gaver og souvenirs tænke på, hvem du giver den til. Men er du selv afsted som mand, bør du huske, at halskæder til mænd er et personligt udtryk, og du bør derfor købe det, der passer til dig.