Et tema gør altid festen meget sjovere for alle dem, som deltager. I dette indlæg fokuserer vi på, hvordan du holder den perfekte fest med fodboldtema.

Borddækning med fodbold

En god temafest kræver, at man kan mærke temaet i både rum og stemning. Borddækningen er en central del af rummet, gæsterne møder, når de træder ind og mærker stemningen for første gang. Her kan du fx bruge paptallerkener, der er formet som fodbolde, servietter med fodbolde på, grønne krus og en dug med en trykt fodboldbane til borddækning med fodbold. Man kan desuden finde en lang række mini fodboldspil, der kan pynte fint som centrum af bordet. Så er fodbold-stemningen lagt.

Pynt i favoritklubbens farver

De fleste fodboldfans har et bestemt hold som deres favorit. For at give stemningen et skud ekstra personlighed, kan du med fordel inddrage klubbens farver som en del af temaet ved at finde pynt i favoritklubbens farver. Tænk her i fx balloner, servietfarver og duge. Det vil ikke gå ubemærket hen, at klubfarverne er brugt. Specielt ikke, hvis en del af de inviterede deler samme favorithold. Du kan også overveje, om du skal investere eller inddrage merchandise fra klubben. Dette vil dog ofte være en del dyrere end blot at bruge pynt i favoritklubbens farver.

En fodbold-plakat fra Plakatsport

Hvis du vil give fodboldfesten et mere personlig og kontinuerligt touch, kan du med fordel købe en fodbold-plakat fra Plakatsport. Plakatsports plakater er i dansk design, som passer ind i alle hjemmets rum, og de fokuserer på at indfange de unikke karakteristika for hver sportsgren. Fodboldplakaten vil både gøre sig godt som ekstra pynt til festen ved at være et mere æstetisk og element, som både du og gæsterne får glæde af. Du kan nemlig med fordel beholde plakaten bagefter. Og hvis du holder festen som en overraskelse for en fodboldfan, kan de beholde fodboldplakaten som et evigt minde om deres fodboldfest.

Bag en fodboldkage

Hvis du er klar på at overraske dine gæster ved gå all-in på dit fodboldtema, så kan du bage en fodboldkage. Du kan finde stor inspiration til pyntning af kagen på fx Pinterest. Det er oplagt at dekorere fodboldkagen som en fodboldbane med fodboldslik. Men hvis du er en habil bager og har gode kreative evner, så er mulighederne uendelige. Du kan fx bruge glasur eller fondant til at forme favoritklubbens logo eller lave små fodboldfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Uanset hvad vil dine gæster med garanti kunne mærke fodboldtemaet.