Når du overvejer at købe dine første Bitcoins, så kommer du også ret hurtigt til at opdage, hvor mange hjemmesider der faktisk kan tilbyde at sælge Bitcoins. Derfor får man også hurtigt fornemmelsen af, at man er på vej ind i noget, der er meget kompliceret. Men det behøves det langt fra at være. Læs med i denne artikel, hvis du mangler gode råd til, når du skal i gang med at købe dine første Bitcoins.

 

Ikke alle hjemmesider har lige gebyrer

Noget af det, der f.eks. kan være rigtigt smart at holde øje med, når man skal finde en god hjemmeside til at købe sine Bitcoins, er, hvad gebyrerne på den gældende hjemmeside er. Når du skal veksle dine danske kroner til Bitcoins, så er der nemlig ikke noget, der er gratis – men det kan virkelig variere i pris, hvad de forskellige steder vil tage.

 

Her bør du købe dine første Bitcoins

Men hvis du bare gerne vil tage et helt sikkert valg, når du skal finde den hjemmeside, hvor du skal købe dine Bitcoins, så kan du med fordel vælge at handle gennem CoinBase. Dette er den største amerikanske platform til at købe Bitcoins – og andre kryptovalutaer – på.

 

Et sikket sted

Det er vigtigt, at du køber dine Bitcoins et sikkert sted, og det kan være du sikker på at gøre, hvis du vælger at handle gennem CoinBase. Her er det ikke bare tilfældige, der bliver lukket ind. Du skal blandt andet kunne vise en kopi af dit pas, så der er sikkerhed omkring, hvem du er.

 

Skal du eje, eller skal dine Bitcoins flyttes til krypto børs?

Se mere her om Bitcoins, og hvordan du kan håndtere dem inde i din platform. Når du har købt dine Bitcoins, så har du to muligheder. Du kan enten lade dem stå på din konto inde på Coinbase, eller du k an oprette en wallet eller tegnebog. Gør du dette, så har du mulighed for at dukke lidt længere ned i hele Bitcoin universet og aktiemarkedet heromkring.

 

En god investering

Hvis du leder efter en god investering, så kan du med fordel overveje, om det ikke kunne være Bitcoin. Det er noget, der fortsat har succes, og det bliver brugt mere og mere. Dem, der investerede i det til at starte med har i dag formuer. Det kan derfor være en oplagt investering at lave for dig. Det er vigtigt, at man holder fingeren på pulsen, når det kommer til aktiemarkedet, og hvis der er noget, der er hot lige nu, så er det kryptovaluta som f.eks. Bitcoin. Der findes også andre som f.eks. Ethereum, Litecoin eller Bitcoin cash.