Hvis man er i et forhold, hvad er så mere romantisk end en picnic-tur i skønt solskinsvejr, din partner ved din side, lækker lille tapas-anretning og det hele velforberedt hjemmefra? Vist ikke så meget! Og mange kærestepar – og især mænd – bruger en picnic-tur for at invitere partneren ud på noget lidt mere privat og hyggeligt end et restaurantbesøg med andre mennesker og summen fra andre mennesker.

Men hvad kunne helt konkret være en god ide at have med på sådan en picnic-tur? Kan man ikke bare tage glas med hjemmefra? Eller tage sin store aftensmadstallerkner med? Eller det flotte bestik? Det kunne man godt, jo, men det kan også være upraktisk.

Nedenfor giver vi nogle eksempler på nogle praktiske ”reddskaber” at tage med til den helt perfekte, romantisk picnic-date eller picnic-tur.

En termoflaske

En termoflaske er altid god at have med. Nem og enkelt at have noget vand og saftevand – eller varme drikke såsom kaffe eller kakao. Og selv for de mest glemsomme eller upraktiske mænd kan det være fordel at vide, at termoflasken holder varmt i op til 11 timer og koldt i op til 20 timer – så kan man forberede sig i god tid og undgå at glemme det vigtige!

Enkelt bestiksæt

Det er måske ikke det flotteste og dyreste bestik, man har lyst til at tage med på en picnic eller på en tur. Eller fordi det flotte og dyre bestiksæt derhjemme ikke er nemt at håndtere. Derfor kan man købe et 3 i 1-bestiksæt, der er rettet til camping-ture, picnic-ture, m.m. og som både er bestående af gaffel, kniv og bestik – og så holdes bestikket samlet i en praktisk beholder, der er perfekt til diverse ture.

Picnic-krus

Nok det mest praktiske fremfor at tage sine dyre glas med hjemmefra. Et picnic-krus gør det enkelt og nemt at tage med på diverse ture, og så er det meget praktisk, at det er robust og kan holde til lidt af hvert. Rigtig godt alternativ til vinglas, normale glas, e.l.

Nemme tips

Ovenstående tre tips – en termoflaske, enkelt bestiksæt og picnic-krus – er gode forslag til en picnic-tur. Men der findes jo også andre ting, der skal forberedes, inden man tager afsted. En rigtig flot, klassisk træ picnic-kurv er jo noget, som virkelig sætter sit præg og klassiske stil for en romantisk date. Dette vil helst sikkert gør jeres oplevelse meget mere til en picnic-tur, fremfor at bære tingene i en plasticpose eller lignende. Noget andet er også at købe et rød, hvidt ternet tæppe som kan vække tanker fra diverse Hollywood-film fra 60’erne. Og man kan heller aldrig komme helt galt afsted, hvis man medbringer en god flaske rød- eller hvidvin, nogle vindruer og så noget lækker anretning i form af tapas.