Drømmer du om et få et flot smil? Har du overvejet at få rettet dine tænder? Så er svaret måske her. Der er sket en stor udvikling indenfor tandretning. Mange har prøvet at gå med såkaldte ’togskinner’ på tænderne, hvor tandbøjlen bliver sat på fortænderne og dækker for smilet. Det er samtidig oftest en type tandregulering, som børn får foretaget, mens de går i folkeskole. I dag er der flere og flere voksne, som ønsker at få rettet deres tænder af forskellige årsager. En af de mest almindelige årsager er kosmetiske grunde. Et flot smil ved hjælp af tandregulering er blevet populært blandt voksne. Nu behøver du ikke vente længere med at få et flot smil. Få rettet dine tænder med en næsten usynlig bøjle af en specialist i Invisalign København.

Få rettet tænder uden det kan ses

Invisalign er en moderne tandbøjle, som er lavet et termoplastisk materiale og er næsten usynlig. Du ser næsten ikke, at du har bøjle på. Så du kan slappe af, når du går ud, uden at tænke på om andre bemærker, at du får reguleret dine tænder. Invisalign bøjlen er som en usynlig skinne, du tager på dine tænder. Når du skal børste tænder eller spise, tager du Invisalign bøjlen ud, så den ikke generer dig. Er du på rejse, og er det forholdsvis nemt for dig at komme til København, kan du få rettet dine tænder med Invisalign København. Her findes nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne tandlæger og tandplejere med speciale i Invisalign tandregulering.

Det er aldrig for sent at få et perfekt smil

Tandregulering sker oftest blandt børn. Men med Invisalign København kan folk i alle aldre få rettet tænder. Det er særligt populært blandt unge at få Invisalign behandling med en usynlig bøjle. Du kan også roligt tage dig barn med til tandregulering, da behandlingen også foretages af børnetandlæger. Det er aldrig for sent at få et perfekt smil. Med en Invisalign tandbøjle er det nemt og fleksibelt at tage den ud, når du har brug for det. Det kan variere fra person til person, hvor lang tid det tager, før du kan se resultater. Du får løbende tjekket reguleringen og udskiftet tandbøjlen.

Tandregulering løser også andre problemer

En Invisalign tandregulering kan også løse andre problemer. Få foretaget tandregulering med Invisalign København, hvis du har et skævt bid eller pladsmangel i munden.