Dubai er den største by i De Forenede Arabiske Emirater. Hvis du er til en storbyferie, der byder på både kulturelle oplevelser og luksusoplevelser, så kommer du til at få et perfekt ophold her. Her er der både gode muligheder for store gastronomiske oplevelser, for besøg på spændende museer og arkitektoniske oplevelser af en helt magisk verden.

Det er ikke svært at komme til Dubai

Det er på ingen måde besværligt at komme til Dubai. Tværtimod. Der er faktisk ret kort flyvetid mellem København og Dubai, når blot man bestiller sine biletter i ordentlig tid. Dubai er de seneste par år blevet et endog meget populært turistmål. Derfor bliver det for så vidt kun nemmere og nemmere at finde gode og billige løsninger i forhold til at besøge stedet.

De lækreste attraktioner

Dubai er et sted med overflod. Det er en by, hvor der er overordentligt mange penge i omløb, og det er noget, der afspejler sig i bybilledet. Og det skal man nyde som turist. Hvis I ikke ønsker at bruge en mindre formue på at bo et af verdens mest luksuriøse hoteller, så kan I med beundrende blikke iagttage Burj al-Arab eller Burj Khalifa udefra. Det er henholdsvis verdens fjerdestørste og verdens største skyskraber. Disse bygninger er nærmest surrealistiske at stå tæt på, og de vidner om en by, hvor der virkelig bliver investeret i luksus. Men byen har også meget andet at byde på.

Det stopper ikke her

Dubai er andet og mere end store luksuriøse bygninger. Der er masser af andre ting, man kan opleve i den pompøse by. Fx Dubai Fountain. Et gigantisk springvand, der ligger lige for foden af Burj Khalifa. Her er der show for alle pengene hver evig eneste aften, og det er betagende i en helt unik grad. Der er også den største menneskeskabte ø på planeten – Palm Jumeirah. I sig selv et stort syn. Men det er også et sted, med flere luksushoteller, og så er det måske det bedste sted i Dubai, at kigge på solnedgangen fra. Naturligvis er der også shopping i denne luksusby. Dubai Mall er et populært turistmål for mange. Men du må altså ikke snyde dig selv for en tur i ørkenen. Arabiens ørken er et mytisk område. Dette kan du opleve i en firehjulstrækker, på en crosser eller på anden vis. Du kommer ud på en rejse her, som er anderledes end alt andet, du har oplevet.