Står du og leder efter det helt rette selskabslokale i Københavnsområdet? Så kan dette indlæg være interessant og behjælpelig for dig. Du vil kunne læse mere omkring, hvordan du finder det rette lokale og hvad du skal være opmærksom på.

 

Hvilken muligheder er der, når man skal finde et lokale?

Det kan være uoverskueligt svært at finde et lokale der indfrier ens behov for den rette fest. Mange selskabslokaler tilbyder professionel hjælp til afholdelse af et arrangement, men der vil næsten også altid være mulighed for selv at afvikle arrangementet. Når man selv afvikler en fest, lejer man lokaler i den tidsramme, der strækker sig over en dag eller dage. Når man selv afvikler festen, skal man være opmærksom på de krav, der stilles fra udlejers side. Her kan der være nogle retningslinjer omkring larm, rengøring, alder på gæsterne, eftertjek og faciliteter. Derfor er det altid vigtigt at man tjekker disse retningslinjer og vælger det lokale, der er i bedst overensstemmelse med de behov man har for sit arrangement. Mange selskabslokaler tilbyder også professionel afvikling, hvor der her er mange muligheder indenfor hjælp og afvikling af sit arrangement. Her kan der være tale om, madlavning, service og tjenere. Men også faciliteter, produkter og underholdning.

 

Første stadie når du skal finde et lokale vil derfor være at gøre op med sig selv, hvilke kriterier og krav man har til sit arrangement. En god idé til at gøre det overskueligt for dig selv, vil være at skrive en lille liste. Herefter kan du begynde at være kritisk over de forskellige udbydere, du finder frem til. Her kan man søge efter udbydere og lokaler på internettet, men man kan også spørge folk i sit eget netværk.

Når du så har fastlagt dig på, hvordan du vil afholde dit arrangement med, hvilke kriterier og behov du har for lokalet samt fundet nogle relevante udbydere og interessante selskabslokaler. Så er det på tide at være mere kritisk og begynde at sortere fra på det mere praktiske.

Pris, kvalitet og placering

Her har du nok et budget du gerne vil holde dig indenfor, derfor skal man selvfølgelig sortere de udbydere fra, som er for dyre i forhold til faciliteter og placering. Hvis du for eksempel oplever at ingen selskabslokaler kan tilbyde de faciliteter og indfri dine behov til dit budget, så kan det være at man skal gå på kompromis med enten placeringen af selskabslokalet eller faciliteterne og afviklingens kravene. Ofte er leje af selskabslokaler væsentlig dyre i centrum af København, så en af de kompromiser man kan gøre, er at rykke lidt ud af centrum af byen. Her vil der ofte også være bedre muligheder for parkering, samt mere plads at boltre sig på. Hvilket vil være den bedste anbefaling at gå på kompromis med, frem for at nedgradere ens behov og ønsker om lokalet eller at hæve budgettet.