At sejle ud for at opleve verden, eller bare Danmark for den sags skyld er en helt fantastisk og unik oplevelse. Verden ser meget anderledes ud fra vandkanten, og så er det en måde at holde en aktiv ferie på som virkelig kan bringe familien sammen.

Trænger din båd til en kærlig hånd eller har du slet ikke en båd endnu, så læs med her.

Giv båden en kærlig omgang

Inden du sejler ud på en lang tur, er det selvfølgelig nødvendigt at sikre at alt er som det skal være, ikke kun sikkerhedsmæssigt, men også komfortmæssigt.

Det kan nemlig være lang tid at tilbringe flere dage eller uger på en båd hvor komforten ikke er i orden.

Kalechen til båden er en af de ting som har flere formål, for det første beskytter den båden og giver dermed en længere levetid, men den kan også give skygge når solen står fra en skyfri himmel, eller ly når regnen øser ned.  Med en kaleche til din båd kan du sejle mange flere dage om året end du ellers er vant til.

Invester i en god kaleche

En god kaleche til båden kan godt være en stor investering nu og her, men på sigt er det altså en god investering, hvis der ikke er en båd kaleche på den båd du har.

Har du svært ved at få råd til en kaleche til båd, så overvej evt. at få den på afbetaling, eller vent med at tage båden på vandet indtil du har sparet op til at kunne få lavet en god kaleche.

Køber du en kaleche i billige materialer eller i dårligt håndværk kan du godt regne med at skulle ud og lave en ny investering inden for kort tid igen.