Elsker du at rejse, og rejser du gerne rundt i hele verden – også der hvor der måske ikke findes læger, tandlæger og alle de andre ting, som vi som danskere er vant til at have lige ved hånden? Så vil du måske også have ærgret dig over, at tandretning i dag tilsyneladende er både dyrt, besværligt og ikke mindst kræver en million tandlægebesøg i tide og utide. Måske kan du huske den fastsiddende bøjle, bedre kendt som togskinner, fra din barndom, og måske kan du også huske, hvordan alle du kendte, der havde sådan en, hele tiden skulle afsted til tandlægen, fordi en elastik var sprunget, eller en anden dims pludselig var gået løs. Ja, det er ikke nemt at have bøjle.

 

Men bare rolig. Måske sidder du i dag som voksen og ønsker, at du havde taget dig sammen til at få rettet dine tænder til et snorlige smil, da du var barn? Måske ville du ønske, at du bare havde fået alle tandlægebesøgene overstået dengang, da du havde masser af tid og i øvrigt ikke skulle ud rejse lige så meget, som du gør i dag? Nu behøver du ikke længere at ønske alt dette. Der findes en nem og simpel løsning, som gør det muligt for dig at få rettet dine tænder på en let, overskuelige og fleksibel måde – helt uden alle de mange tandlægebesøg.

 

Hos 1Smile i Aarhus og København har de specialiseret sig i tandretning ved hjælp af en usynlig bøjle. Den usynlige bøjle er kort sagt to gennemsigtige plastikskinner, der er tilpasset til dit tandsæt, og som du så kan tage af og på, lige når det passer dig. Som udgangspunkt har du din usynlige bøjle på 22 timer i døgnet, altså også når du sover, men du må tage bøjlen af, når du skal spise. På den måde fungerer din usynlige bøjle nemlig allerbedst, og i løbet af kun 6-12 måneder vil du allerede kunne se, at dit drømmesmil nærmer sig.

 

En usynlig bøjle er altså ikke bare smart. Den er også det perfekte valg til dig, der rejser meget. Ved de smart usynlige skinner er der nemlig ingen elastikker eller tråde, der kan springe, og du skifter selv bøjlen ud med et nyt sæt omtrent hver anden uge. Altså skal du nærmest kun besøge 1Smiles tandlæge, når du skal til forundersøgelse, og når du får udleveret dine usynlige bøjlesæt. Derefter kan du klare det hele selv og i løbet af kun få måneder, vil dine tænder sidde meget mere lige end før.

 

Synes du at alt dette lyder for godt til at være sandt, og kunne du godt tænke dig at høre mere om den usynlige bøjle fra en professionel tandlæge? Så er du altid mere end velkommen til at ringe til 1Smile i Aarhus eller København, hvor de allerede har lavet usynlige bøjler til et hav af tilfredse kunder.