Påskeferien er lige rundt om hjørnet, og måske trækker det i dig for at komme ud og rejse. Mange tager til andre lande og varmere himmelstrøg, men det er altså ikke nødvendigt at tage så langt væk. Der findes mange dejlige lokationer i Danmark, som du kan besøge i påsken. Et af dem er Aarhus, Smilets By. Læs med her, og se hvad du kan opleve.

Hvorfor Smilets By?

Aarhus går også under navnet Smilets By. Dette navn stammer helt tilbage fra en gammel reklamefolder fra 1938, som blev udsendt af Aarhus Turistforening. Navnet skulle være med til at tiltrække flere turister, og man må sige, at det har virket. Hvert år besøger en hel masse mennesker Aarhus, og dette med god grund.

Hvor skal jeg bo?

Der findes mange gode hoteller i Aarhus, det er derfor bare et spørgsmål om at vælge, hvad du gerne vil bo tæt på. Lokationen har også noget at sige, i forhold til om du skal bevæge dig rundt på gåben, cykel eller bil. Hvis du er i bil, kan du lettere have et hotel udenfor byen, hvorimod det er smartest at bo i centrum, hvis du skal gå til en masse ting. Find hotel i Aarhus her.

Mange seværdigheder

Aarhus er kendt for sine mange seværdigheder, så du kan helt sikkert få tiden til at gå, mens du er afsted. Der er blandt andet kunstmuseet Aros, og det mere forhistoriske museum, Moesgaard Museum. Hvis du ikke er så meget til museer, kan du også besøge Den Gamle By, eller du kan spise på en af de mange lækre restauranter langs åen. Der er også flotte skove, såsom Riisskov eller Marselisborg dyrehave, og til sidst er der også rig mulighed for shopping i Aarhus’ mange butikker.

Noget for barnlige sjæle

Hvis ovenstående aktiviteter ikke fangede dig, så er der også rig mulighed for at få udlevet dit indre legebarn. Dette kan du gøre i Tivoli Friheden, som på trods af sin lille størrelse, byder på mange spændende forlystelser. Her kan man nemt få en dag til at gå, og man kan være helt sikker på, at humøret er i top, når man forlader parken.

Hele familien

Der er altså masser af ting at lave i Aarhus, så lige meget hvem der skal med på ferien, er der noget for hele familien. Du kan derfor roligt tage en tur til Aarhus.