Mange glæder sig til at skulle ud og rejse i den kommende sommerferie. Nogle tager ferien på forskud og tager en rejse i foråret i stedet. Lange rejser både udenlands og indenlands giver et frisk pust i en triviel hverdag og giver muligheden for eventyr. Det er op til dig, hvilken slags rejse du ønsker. Du kan vælge at glemme Danmarks kolde og våde vejr og tage til varme lande med solskin og gang i gaderne. Du kan også tage på en klassisk skiferie med eventyr og smukke, hvide bjerge.

De varme rejser

Er du til solrige strande og fest i gaden om aftenen? Over Danmarks vinter er der mange, der har savnet det varme vejr og sommertøjet. Med en rejse til varmere strøg er det vigtigste at huske myggespray og solcreme. Du kan se en pakkeliste til ferien her med alle de ting, du bør have med på din rejse. Når du har styr på, hvad der skal pakkes og på flybilletterne, er dit arbejde gjort. Derefter skal du kun fokusere på at drikke kolde drinks på din altan på varme sommeraftener. Der er mange former for varme ferier. Du kan tage en afslappende ferie, hvor du i løbet af dagen shopper i hovedstæder eller gamle europæiske byer. Du kan tage på tur i junglen og se spændende dyr eller dykke i et klart hav. Der er mange muligheder for eventyr og oplevelser.

De kolde rejser

Foretrækker du hvide horisonter med sne i stedet for sandstrande? Når der er sommer i Danmark, kan det være sjovere at rejse til et sted, hvor vejret er anderledes. På en skitur er der garanteret eventyr og motion for hele familien. Derudover skal der serveres varm kakao om aftenen foran pejsen, når dagens eventyr er slut. Uanset om du vælger en kold eller varm rejse, skal det praktiske planlægges. På en kold ferie skal der føjes mere tøj til pakkelisten. Du kan se et udvalg af stilfuldt skitøj her. Du kan også finde gode råd til, hvordan du holder tøjet. Der er brug for tykt skiundertøj og gode varme jakker. Når der er styr på tøjet og skiudstyret, handler det dog kun om at have det sjovt på alperne. På din skiferie kan du også gå lange ture igennem snelandskabet eller bygge snemænd omkring skihytten.