Tager i en tur over broen for at komme på ferie eller holder i blot ferie på Sjælland og gerne vil prøve noget unikt mens i oplever Nordsjælland, shopping i København eller Runsted Outlet som minder om Neumunster. Så skal i besøge et af de fine badehoteller på Sjælland.

Hotel Hornbækhus Badehotel – tæt på nydelig omgivelser som skov og hav samt København

Gæsterne på Hornbækhus har mulighed for at opleve nye ting hver dag. De bliver modtaget med åbne arme af beboerne, som tilbyder masser af plads til socialt samvær og oplevelser, der giver ro og fordybelse under hele opholdet! Hver aften kan man mødes over middag eller yogaundervisning – hvis det ikke allerede er etableret som en del af vores fælles skikke – inden man vender tilbage til de private værelser, hvor man spiller spil som banko, mens man gør sig klar til at gå i seng på en tiltrængt hvile efter en begivenhedsrig strejftur rundt i byenHornbækhus er et eventyr for dine sanser.

Fra de bløde, eklektiske møbler i hvert rum til omhyggeligt udvalgte kunstværker og planter på alle trin af vejen; det er tydeligt, at alle hos EEN har tænkt over, hvad der gør dette hjem så specielt, med omhu gennem hele designprocessen

De klogt placerede dekorationer skaber både komfort og æstetisk nydelse, når man går gennem disse gange eller sætter sig ved den ene hyggelige pejs efter den anden.

Hotel Gilleleje Strand – historisk badehotel fra 1896

Det historiske Hotel Gilleleje Strand ligger i hjertet af byen med stranden kun 100 meter væk. Det ligger ved siden af en atmosfærisk fiskerihavn, der har eksisteret siden 1875, hvilket gør det unikt for rejsende i hele Danmark!

Hotellet tilbyder moderne faciliteter, men har stadig bevaret sin klassiske charme; perfekt, hvis du ser frem til at opleve den gamle verdens gæstfrihed, mens du holder ferie på et nyt sted.

Er du på udkig efter et hotel i Danmark med en fantastisk beliggenhed? Hotel Gilleleje Strand er det perfekte sted at bo. Det ligger kun 100 meter fra en af Finlands smukkeste strande og lige rundt om hjørnet fra deres fiskerihavn, som også er blevet flot renoveret! Alle 25 værelser på denne moderne danske perle har vidunderlige senge samt gulvvarme, så alle gæster føler sig varme om vinteren, uanset hvor de befinder sig i vores bygning (vi tilbyder endda balkoner!). Og glem ikke alle de andre faciliteter, der er til rådighed her – fra håndklæde, sengetøj, shampoo alt det skal du ikke tænke over, men blot ankomme.