Overnatning

Billig overnatning tæt på København

På Danhostel Copenhagen Amager har du mulighed for at vælge lige præcis den overnatning, der tiltaler dig bedst – både når det gælder komfort- og pris.

Vi har på vandrehjemmet 120 private værelser med eget bad, toilet og tv. Og vi har værelser med delt bad og toilet på gangen samt sovesale, som typisk er indrettet med køjesenge. Alle badefaciliteter er moderne og nyrenoverede.

Du kan vælge mellem følgende overnatningsmuligheder: 

 

Praktisk info til overnatning

I forbindelse med dit ophold på vandrehjemmet er sengelinned inklusiv i prisen. Dette udleveres fra receptionen. Det er ikke tilladt at bruge soveposer. Overholdes disse regler ikke, medfører det et rengøringsgebyr på 500,00 kr. pr. seng.

Der skal være ro på værelser og gange i tidsrummet fra kl. 23.00 til kl. 07.00. I forbindelse med opholdet er der mulighed for at tilkøbe morgenbuffet.

Praktisk information om din overnatning: Værd at vide.

 

Central placering med gode faciliteter

Vi tilbyder alle vores gæster gratis parkering og WIFI. Derudover har vi mange gode fælles faciliteter såsom tv-stue, gæstekøkken og store udendørsarealer. Med central beliggenhed på Amager ligger vores vandrehjem tæt på både metro, indfaldsveje og Kastrup Lufthavn. Der er derfor rig mulighed for at kombinere din tid på dine egne præmisser.

Du kan læse mere om de forskellige typer af værelser her.

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager : | Cookie- og privatlivspolitik