Når sommerens varme for alvor rammer Ayia Napa, så forvandles Hotel Pavlinia Ayia Napa til en magnet for et utal af skandinaviske unge, som søger sol, sjov og socialt samvær. Hotellet er med sin placering lige i centrum af Ayia Napa et helt perfekt udgangspunkt til en kombination af fest, natteliv – men også afslapning ved poolen om dagen. 

Fine rummelige værelser på Pavlinia

Pavlinia er mere end blot et sted at overnatte; det er et gennemført koncept, som er specifikt tilpasset unge som rejser på ferie for at slappe af, få fede oplevelser og feste. Hotellets studiolejligheder er rummelige, lyse og nyistandsatte, hvilket giver en frisk og moderne fornemmelse. Lejlighederne har rumme fra 2 til 4 personer, og fyldes værelset helt ud opnås der en besparelse. Alle værelserne på Hotel Pavlinia er udstyret med eget bad og toilet, et mindre lille køleskab, aircondition(mod betaling) og en safetybox (mod betaling). Værelserne har med andre ord alt hvad man har brug for på ferien til Ayia Napa på Cypern. 

To Poolområder: Fest og Afslapning

Hotel Pavlinia har to poolområder, som tilbyder noget for enhver smag. Det større af de to poolområder er omkranset af eksotiske palmer, og er sætter rammerne for en gedigen dagsfest med masser af musik og festligheder. Det er også her at du finder hotellets populære poolbar, hvorfra der serveres kolde øl og drinks. Hotellets andet poolområde er derimod tilegnet dem, som foretrækker en mere afslappet atmosfære på ferien. 

Light All-Inclusive: Value for Money

Ungdomshotel Pavlinia tilbyder Light All-Inclusive. Hotel Pavlinias Light All-Inclusive tilbud er en revolutionerende tilgang til ferieoplevelsen, som er specielt udviklet til unge rejsende i samarbejde med rejselskabet DUF-Rejser. Dette specielle koncept, som gennem DUF-Rejser tilbydes til en uhørt lav pris, inkluderer morgenmad/brunch og en fri bar med et lækkert udvalg af softdrinks og lokal spiritus i tidsrummet fra kl. 11.00 til 20.00. Til en pris af blot 1.299 kr per person, repræsenterer dette koncept en helt utrolig stor værdi for pengene. Med All-Inclusive Light kan du som gæst på hotellet blot slappe af og nyde en bekymringsfri ferie, hvor der er sørget for det absolut vigtigste. 

Praktiske Oplysninger

Det er vigtigt at huske på, at i højsæsonen kan der forekomme lidt ekstra ventetid i forbindelse med check-in på hotellet. Dette skyldes dels hotellets popularitet, men også at det er i højsæsonen, hvor hotellet er fuldt belagt. Det er også godt at være opmærksom på, at hotellet opkræver et mindre depositum ved ankomst, som refunderes igen ved afrejse, forudsat at værelset leveres tilbage i samme stand som ved check-in.

Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet, og det er også her at tilkøb af aircondition og safetybox sker nemt og enkelt.

Anbefaling 

Ungdomshotel Pavlinia er leveringsdygtig i en uovertruffen ferieoplevelse, som kombinerer det bedste fra to verdener. Det festlige og det afslappende. Med hotellets helt enestående beliggenhed og fremragende faciliteter, er det ikke underligt, at hotellet er blevet et populært sted for unge rejsende, der søger en uforglemmelig sommerferie i Ayia Napa på Cypern.