I mange år har det været yderst populært at holde ferie ved Gardasøen. Der er noget for enhver smag og mennesker i alle aldre, så det er ganske forståeligt.

Der er både hyggelige byer og smukke naturoplevelser, så derfor tiltrækker stedet en bred befolkningsgruppe.

Herunder både livsnydere og børnefamilier.

For familier med små børn er der svævebaner, badeland og forlystelsesparker.

For familier med lidt større børn er der paragliding, windsurfing og mountainbike. Og for livsnyderne er der gode vine, lækre restauranter og flot natur.

En sommerferie ved Gardasøen vil indfri de fleste ønsker for en skøn og mindeværdig sommerferie.

 

Den smukke natur omkring Gardasøen

Naturen der omgiver Gardasøen får man aldrig nok af. Den er fantastisk, og vil behage alle at holde sommerferie omkring. Der er mulighed for masser af naturoplevelser, med udsigt til den smukke turkisblå sø og bjergene der ligger omkring.

Man kan bo helt ud til søen, og derved have muligheden for nemt at bade i søen. Eller hvis man hellere ønsker en aktiv ferie med naturoplevelser, kan man vælge at bo oppe i bjergene.

Ligemeget hvad man vælger, kan det det hele nåes med en kort køretur.

Hytte eller hotel

Der er mulighed for alle typer af overnatning. På en campingplads kan man vælge mellem telt, campingvogn, mobilhome eller hytte.

Camping er den hyppigt benyttede ferieform for danskerne, og har været det i mange år. Fordelen med camping er, at det er billigt.

Campingpladserne har mange faciliteter, og disse faciliteter er med til at gøre det så populært for børnefamilier at vælge camping.

Legepladser, svømmebassin/pool og børneklubber gør at børnene kan få en masse gode oplevelser og møde andre børn. Børnene vil elske det.

 

Man kan også vælge at bo på hotel. Det er især en fordel med hotel hvis man rejser med fly eller tog, da man derved kun har sparsom baggage med.

 

Flere og flere vælger dog at benytte sig af at leje en feriebolig. Her er der god plads og flere værelser. Der er der plads til hele den store familie, og der er mulighed for at børnene kan sove middagslur eller blive puttet til nat i eget værelse, uden at blive forstyrret af resten af familien.

Desuden kan I selv lave mad hvis I ønsker det, da der er køkken. Det er rart at have muligheden for at vælge mellem restaurant og at spise hjemme.