Skal du på en længere rejse, eller kan du bare godt lide at have lidt personlige ting med på din ferie? Så læs med her hvor vi kommer med forslag til boligtilbehør, som ikke fylder meget, og som du kan tage med i kufferten

 

Boligtilbehør til den lange rejse

Hvis du skal på en længere rejse, så ønsker du helst sikkert at tage lidt boligtilbehør med, så du kan indrette dit hjem på turen og gøre det hjemligt og hyggeligt. Ved at tage ting med til turen har du noget med hjemmefra, så du føler dig mere hjemme og tilpas i det nye land. Det kan være boligtilbehør til at holde dine smykker, så de er pænt opbevaret over natten. Det kan også være et lille bordur eller en billedramme med familiebilleder. Hvis du har mulighed for at dekorere væggene, så er det også oplagt at tage et par knager med. Det er både brugbart, men får dig også til at føle dig hjemme hver gang, at du hænger overtøjet på knagerne. 

 

Flot boligtilbehør til at tage med på ferie

Når du tager på ferie, pakker du nok ofte kun tøj og badetøj til rejsen. Men det er også vigtigt at have lidt boligtilbehør med på rejsen. Ofte kommer du til at mangle vigtige ting. Det kan f.eks. være en proptrækker eller salt- og peberkværne. Det er ikke ting, som fylder eller vejer meget, så de er nemme at tage med på turen. Boligtilbehør du tager med hjemmefra, er ofte også i bedre kvalitet, end det du finder i den lejlighed eller det hotelværelse, som du har booket. En god ide er at tage boligtilbehør i træ med på rejsen. Det er både flot og holdbart, så du kan have glæde af det på hele rejsen, og når du kommer hjem igen.

 

Boligtilbehør til din forretningsrejse

Skal du på forretningsrejse, så er der en masse praktisk boligtilbehør, som du kan tage med. Du skal sikkert arbejde en masse på turen både på rejsen derhen, og når du er kommet frem. Det er en god ide at medbringe en computerstøtte. Med den kan du arbejde stort set overalt på din bærbar. Perfekt mens du venter på flyet eller sidder på hotelværelset. Det kan også være relevant at tage en pæn holder til kuglepenne med. Her kan du nemt og flot bevare dine kuglepenne på rejsen. En anden relevant ting at medbringe er en billedholder. Perfekt til et par familiebilleder så du kan tænke på dem derhjemme.