Et bryllup er en begivenhed, der markerer et før og efter i et pars liv, og det er ikke længere nok bare at vælge den rigtige dato eller finde det perfekte sted at fejre bryllup.

Brudepar der giftes i 2022 ønsker et bryllup, der er fuld ud personligt tilpasset deres smag og stil. Det er netop på dette tidspunkt i tilrettelæggelsen og planlægningen af deres store dag, at deres fælles smag og hobbyer kommer på spil.

Der er fokus på at finde et originalt og sjovt tema, der ud over at overraske deres gæster også fortæller om dem selv. Noget, som de brænder for, som er noget særligt for dem, og som endda er en del af deres historie som par. Det kan være et bryllupsfyrværkeri en film, en sport, en destination, en sang eller en stil, kort sagt et tema, der tjener som en rød tråd for festen, og som gennemsyrer alle detaljer, fra indgangen på scenen, gennem udsmykningen til gæsternes modtagelse.

5 tips til et eksklusivt bryllup

Valget af bryllupssted eller udsmykning er faktorer, der afspejler parrets identitet.

Hvis du ønsker at overraske dine gæster med noget uforglemmeligt, så er det fyrværkeri, du leder efter. Ingen kan modstå et sådant farvestrålende show. Fyrværkeri er blevet en af de nyeste tendenser til at tilføje det mest originale touch til bryllupper.

Et fyrværkeri til bryllup er den perfekte afslutning på et uforglemmeligt bryllup. Det er et unikt, magisk og originalt øjeblik, der vil fylde jeres livs vigtigste dag med lys.

Magi, lys og farver, et show, der vil efterlade alle dine gæster med åben mund.

Hvis du ønsker, at dit bryllup skal være anderledes og huskes af alle dine gæster, får du her 5 idéer til at gøre det til et eksklusivt bryllup.

  1. Søg efter et eksklusivt sted til banketten. Undgå det konventionelle. Prøv at sikre, at stedet taler om jer, at det har personlighed og definerer jeres måde at se på livet. Der er steder, der kombinerer historie og tradition med innovation for at fejre et bryllup, hvilket vil skabe en idyllisk ramme og overraske gæsterne.

Udendørs er et populært valg, men når det er godt vejr og sommer, er det ufejlbarligt. Især hvis jeres bryllup er på landet, og I derfor betragter jer selv som naturelskere. Til sådan et bryllup er der nogle elementer der ikke må mangle. Vilde blomster, borde og stole lavet af træ, et billedbaggrund i rustik stil, bannere af genbrugspapir, der hænger i træerne, og hvis det er ved solnedgang, lysguirlander. Jordfarver kombineret med grønne eller orange toner, trækasser, et hvileområde med telte og alt muligt tilbehør, der indbyder til at koble af og nyde kærligheden i en landlig atmosfære.

Der er mange temaer at vælge i mellem og hvis det, der forener jer mest, er jeres passion for musik, fra alle genrer og gennem alle årtier, og uanset hvilket band eller solist der spiller, går I ud på dansegulvet for at danse sammen, så tænk ikke to gange over det, og lav jeres bryllup ud fra dette tema.

  1. Fejr jeres bryllup et sted tæt på byen. Det faktum, at gæsterne skal foretage en lang rejse eller er afhængige af de busser, som brudeparret stiller til rådighed, fordi stedet ligger så langt væk, viser sig ofte at være en hindring for mange af dem. Hvis brylluppet ligger tæt på byen, kan gæsterne komme til brylluppet og tage af sted i deres eget køretøj eller endda tage en taxa uden at det koster for meget.

En transportservice eller et firma, der udlejer en bryllupsbus, kan være en god idé til at håndtere mobilitetsbehovet til hele brylluppet, både for brudeparret og gæsterne. Desuden vil transport af bryllupsgæster give mange fordele ved tilrettelæggelsen af dit bryllup. Det vil sikre gæsternes punktlighed, da de ikke behøver at bekymre sig om ruten og GPS’en, det vil give effektivitet og sikkerhed, og det vil desuden bidrage til at beskytte miljøet.

  1. Find et sted, der også tilbyder catering, hvilket sparer dig for besværet med at finde andre cateringfirmaer og reducerer omkostningerne. Det er meget nemmere at samle alle tjenesterne.
  2. Gå til steder, der tilbyder forskellige festområder til dit bryllup. Dette vil hjælpe dig, når du vælger dekoration, og du kan kombinere nogle af dem. Desuden gør det nemmere at have udendørs og indendørs rum på samme sted, hvis det f.eks. regner på bryllupsdagen, så har du en plan B klar, uden at det er nødvendigt at tilføje flere omkostninger til festen.
  3. Prøv at sikre dig, at stedet har audiovisuelle faciliteter. Det giver dig mulighed for at tilføje et særligt præg til dit bryllup. Du kan projektere i høj kvalitet eller bruge plasma-tv’er. Som det er tilfældet ved mange bryllupper, har parrets venner også overraskelsesvideoer og har brug for dette udstyr til at vise dem.

Husk, at det rum, den mad og den dekoration, I vælger, afspejler parret. Vær jer selv og gør jeres bryllup unikt!