Tivoli

Spar tid – køb billetten på Danhostel Copenhagen Amager


En af de mest populære attraktioner i København, er den gamle forlystelsespark Tivoli. Tivolis historie går helt tilbage til 1843, og siden da har store personligheder som H.C. Andersen og Walt Disney forelsket sig i parkens magiske univers og hyggelige stemning.  Tivoli ligger meget centralt lige overfor Københavns Hovedbanegård og kun en kort cykeltur eller metrotur på ca. 5 km. fra Danhostel Copenhagen Amager.

 

En attraktion for alle

Forlystelsesparken er et vaskeægte must for alle børn og eventyrglade sjæle, der besøger hovedstaden. I Tivoli kan man boltre sig i et hav af sjove, vilde, finurlige og adrenalinfremkaldende forlystelser, men parken er ikke kun for dem, der er til vilde rutsjebaner og sus i maven. Parken er utrolig smuk med eksotisk arkitektur, frodige haver og historiske bygninger, og under forskellige højtider, er parken smukt dekoreret med alt fra utallige halloween-græskar til julelys og nisser. Derfor besøges parken lige så meget af gæster uden turpas, der nyder stemningen, de smukke bygninger, og parkens caféer og restauranter.

 

Køb billetterne hos Danhostel Copenhagen Amager

På Danhostel Copenhagen Amager kan I købe jeres billetter til Tivoli, uanset om det skal være med turpas eller blot entré. Vores smilende personale står klar til at fortælle jer om de forskellige typer billetter, parkens åbningstider, og hvordan I lettest kommer dertil.

 

Du kan se forlystelser og læse mere om Tivoli ved at klikke her.

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager : | Cookie- og privatlivspolitik