Værd at vide

Overnatninger i København

Danhostel Copenhagen Amager er en oplagt overnatningsmulighed for både enkeltpersoner og familier, der er på besøg i København, og som ønsker en tryg og billig overnatning med god morgenmad.

 

Masser af liv – og uendelige muligheder

Kun 4 km. fra Københavns centrum ligger Danhostel Copenhagen Amagers charmerende bygninger. På Danhostel Copenhagen Amager summer der altid af glade mennesker. Mange af vores gæster er gengangere, der sætter pris på vores selvbetjeningsfaciliteter, og som godt kan lide selv at bestemme hvilken type værelse, de ønsker.
Udenfor har vi boldbaner, terrasse og petanquebaner. Og vi udlejer cykler til de af jer, der måtte have lyst til en tur på det skønne Amager Fælled. Indenfor har vi populære loungeområder, mødelokaler og frit internet.
Går turen mod Københavns mange attraktioner kan vi hjælpe jer godt på vej. Vi ligger tæt på metro, busser og motorvej, vi har gratis parkering for vores gæster, og vi rådgiver gerne om populære udflugtsmål.

 

Loyalitetskort til danske gæster

Et loyalitetskort til Danhostel er gratis og giver minimum 10% rabat på jeres overnatning i hele landet, hvis reservationen sker gennem danhostel.dk. Det danske loyalitetskort er også gyldigt på alle de vandrehjem i udlandet, som er med i det internationale samarbejde
Hostelling International.

Hvis I ønsker at afbestille jeres booking, skal det ske skriftligt og senest kl. 12.00 dagen inden den givne ankomst. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

Vælger I at rejse tidligere end planlagt, skal vi have det at vide senest kl. 12.00 dagen før den ønskede afrejsedag.

På Danhostel Copenhagen Amager har vi døgnåbent!
I kan checke ind i receptionen fra kl. 13.00 – vi garanterer adgang til værelserne fra kl. 15.00. Hvis I ikke har forudbetalt jeres ophold, skal I checke ind inden kl. 17.00.
Vær opmærksom på, at I kan opnå 10% rabat på værelsesprisen, hvis I har et gyldigt Danhostel Familiekort (se nedenfor).
Ved indcheckningen er det en fordel, at I medbringer ordrebekræftelsen.
På hjemrejsedagen skal I checke ud senest kl. 10.00. Værelset bedes afleveret pænt og ryddeligt.

Det er forbudt at ryge indendørs på Danhostel Copenhagen Amager. Vi henviser til de udendørs faciliteter.

 

Der udleveres en parkeringstilladelse i forbindelse med Check-in.

Busparkering koster 100,- pr. overnatning. 

Kiosken på vandrerhjemmet sælger friskbagte rundstykker hver morgen, og der er også mulighed for at købe lidt mad, samt chips, kiks, øl og vin. Vi har også et udvalg af kioskvarer, toiletartikler, postkort og souvenirs, ligesom der også sælges Copenhagen Card og diverse adgangsbilletter til attraktioner. I foyeren finder I desuden automater, hvor I kan købe slik og is samt kolde og varme drikke.

Vi udlejer bagagebokse, og betaling sker via møntindkast.

På vandrerhjemmet finder I et gæstekøkken, som kan bruges af alle gæster (undtagen grupperejsende og lejrskoler). I køkkenet er der køleskab, kombi-ovn, pander og gryder. Service kan lånes i receptionen mod et depositum i form af en værelsesnøgle.

Der er gode adgangsforhold for handicappede, og vi har også store baderum specielt indrettet til handicappede. Forhør dig i receptionen, om vi kan imødekomme dine behov.

Husdyr må ikke medbringes.

Der er flere opholdsrum på vandrerhjemmet. I foyeren er der TV, caféborde og automater, og i de hyggelige opholdsstuer kan I slappe af i bløde møbler foran fjernsynet eller bruge læsepladsen, hvor der er udlån af bøger. Der er også en spisestue med panoramaudsigt og adgang til en terrasse med borde og bænke.

Hvis I har brug for at vaske tøj under jeres ophold, så har vi vaskemaskiner, tørretumbler og strygejern. Vaskeriet er åbent fra kl. 13-24.

Alle gæster får udleveret deres egen nøgle, så I kan komme og gå, som I ønsker.

Vores reception er åben døgnet rundt (der kan være kortere lukninger i forbindelse med vagtskifte), og vores personale sørger for trygge rammer for alle gæster. Indtjekning kan ske fra kl. 13, og der er adgang til værelserne kl. 15. Kommer I senere end kl. 17 på ankomstdagen, skal det meddeles i forvejen, medmindre opholdet er forudbetalt. Dog vil vi altid gerne have besked om ankomst efter kl. 24. Udcheckning er senest kl. 10 på afrejsedagen.

Der er gratis trådløst internet på hele vandrerhjemmet.

Der er en stor legeplads ved vandrerhjemmet, og der er masser af sjove legeredskaber. Derudover er der boldbane, petanque-bane og masser af grønne områder. Der er også mulighed for at låne bolde i receptionen, ligesom I kan spille bordtennis på vores udendørs bordtennisborde. I finder også Amager Fælled lige uden for døren, så der er masser af grønne områder at boltre sig på.

Vi har et hyggeligt legeområde i forbindelse med den ene tv-stue. Her er der mulighed for, at ungerne kan fordybe sig i leg, imens forældrene slapper af. I legehjørnet finder du blandt andet et legekøkken, rutsjebane, balancebom og et udvalg af bøger og legetøj.

Vi ligger tæt på både metro, busser og tog, så det er nemt at komme til og fra vandrerhjemmet. Forhør dig i receptionen, om hvordan du lettest kommer omkring.

 

Kommer I med bus, tog eller metro:

Metro stop tæt på: Bella Center st.

Fra lufthavnen: 

Tag Metro M1 imod Vanløse til Christianshavn St. Skift til Metro M1 imod Vestamager og stå af på Bella Center St.
Ellers kan I tage
Tog til Ørestad station - skift enten til bus 18 mod Emdrup Torv og tag til 'Vandrehjem' eller tag Metro M1 imod Vanløse og tag den til Bella Center Gåafstand er 150 m fra busstoppested og ca. 750 m fra metro.

Fra Københavns Hovedbanegård:

Tag bus 68 mod Bella Center st. og stå af ved stoppet 'Bella Center indgang vest' og gå tilbage til T-krydset, drej til højre og fortsæt ligeud til du ankommer til Danhostel. 

I bil fra Kastrup lufthavn:

Følg E20 mod Odense, tag frakørsel 19 (Ørestad, Bella Center), drej til højre ad Center Boulevard og fortsæt ligeud til du ankommer til Danhostel.

 

I bil fra Sjællands Odde

Følg Oddenvej til motorvej 21, hold til højre mod E47, følg E20, tag frakørsel 20 og fortsæt på Amagermotorvejen, fortsæt ligeud til på Vejlands Allé og drej til venstre i krydset ved Danhostel.

 

I bil fra Sydsjælland, Fyn og Jylland:

Følg E20/E47 fra broen, følg E20, tag frakørsel 20 og fortsæt på Amagermotorvejen, fortsæt ligeud ind på Vejlands Allé og drej til venstre i krydset ved Danhostel.

På den ene side af vandrehjemmet finder du metroen og nordens største shopping center, og så ligger vi kun 4 km fra Københavns centrum. På den anden side af vandrehjemmet ligger Amager Fælled, hvor der er uberørt natur.

Personer med adresse i Storkøbenhavn kan desværre ikke overnatte på vandrerhjemmet da vi er et overnatningssted der er forbeholdt turister. Af samme grund skal ophold på 14 dage eller mere godkendes og kan derfor ikke bookes online.

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager : | Cookie- og privatlivspolitik