Håndværkere

Værelser og overnatning

En tryg base for håndværkere

Uanset, hvor i landet du bor, kan du som håndværker få arbejdsopgaver i hovedstadsområdet. Her hos Danhostel Copenhagen Amager har vi gode erfaringer med at have håndværkere boende, som har midlertidigt arbejde i Københavnsområdet.

Vi har gode faciliteter og et personale, som tager sig godt af dig efter en lang arbejdsdag. Vores placering lige ved Amager Fælled, tæt ved motorvejen, gør vores hostel til det ideelle sted at overnatte, hvis man har flere dages arbejde i København eller andre steder på Sjælland.

 

Gode faciliteter og gratis parkering

Hvis du har opgaver i indre by, har vi gode transportmuligheder lige om hjørnet. Det betyder, at du gratis kan stille din bil på vores videoovervågede parkeringsplads og tage på arbejde. Vi nyder at have håndværkere på besøg, og det er ikke usædvanligt, at vores besøgende vender tilbage flere gange om året.

På vores værelser finder du både gode senge, et lille bord og godt internet, så du kan lave kontorplads på værelset. Når du tager afsted om morgenen, har vi en stor morgenbuffet, hvor du også kan smøre madpakke. Tager du meget tidligt afsted, har vi også et gæstekøkken, hvor du selv kan lave morgenmad, hvis du ikke har mulighed for at nå vores morgenbuffet.

 

Kontakt os

Det er ikke unormalt, at vi har håndværkere boende 4 til 5 dage om ugen i perioder. Vi gør alt for, at du kommer til at føle dig hjemme og føle dig som en del af Danhostel-familien. Hvis du ønsker at høre mere om vores forskellige faciliteter, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 32 52 29 08 og e-mail copenhagen@danhostel.dk.

 

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik