Firmaovernatning

Firmaovernatning i København

Ideelle overnatningsmuligheder efter firmaarrangementet

Hos Danhostel Copenhagen Amager tilbyder vi gode firmaovernatninger til konkurrencedygtige priser til dig og dine medarbejdere / kollegaer. Uanset om I har været til en større konference, har afholdt julefrokost eller er på en team-building-tur i København, danner vores vandrehjem de rette rammer, når I skal oplade batterierne efter en lang dag. Vi er placeret blot 4 km fra indre by og til den anden side finder I smuk og uberørt natur på Amager Fælled.

 

Service og forplejning efter jeres behov

Om i vælger enkeltmandsværrelser, 2-mands værelser eller værelser til større grupper er helt op til jer og jeres behov. Vi tilbyder værelser i forskellige prisgrupper og med plads til op til 5 personer. Morgenmad bliver serveret hver dag i restauranten, og er I en gruppe på mere end 10 personer, følger vores lækre og alsidige morgenmadsbuffet med i prisen. Frokost og middagsbuffet kan forudbestilles til mere end 20 personer. Desuden har vi på Danhostel Copenhagen Amager lækre loungeområder og opholdsrum, hvor I kan slappe af og nyde noget koldt at drikke eller en opfriskende kop kaffe før eller efter dagens begivenheder.

 

Hold dit næste firmaarrangement hos Danhostel Copenhagen Amager

Udover at tilbyde overnatning og forplejning til firmaer og håndværkere med arbejde i hovedstadsområdet, tilbyder vi desuden også lækre faciliteter, hvor I har mulighed for at afholde jeres næste firmaarrangement. Vi råder over lækre og lyse mødelokaler og grupperum, der danner de perfekte ukomplicerede og professionelle rammer for alt fra mindre møder til større kurser – vi står selvfølgelig for forplejningen!

Ved Danhostel Copenhagen Amager får du desuden gratis parkering som gæst på vandrehjemmet

Vil du vide mere om fordelene ved vores firmaovernatninger, eller har du spørgsmål til andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os på 32 52 29 08.
Vi ser frem til at byde dig og dine kollegaer velkomne på Danhostel Copenhagen Amager!

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager : | Cookie- og privatlivspolitik