Familier

Overnatning til familier

Oplev København fra sin bedste side med hele familien

Her hos Danhostel Copenhagen Amager har vi gode familieværelser og faciliteter til børnefamilier midt på Amager Fælled. Vi er altid glade for at invitere børnefamilier indenfor på vores hyggelige hostel, og uanset om du vil opleve byen eller skal besøge familie og venner i hovedstaden, finder du alle de nødvendige faciliteter til, at du og din familie kan få en god og hyggelig miniferie.

 

Der er også et værelse til din familie

Vi har mange forskellige typer besøgende. Nogen er turister i København med alt, hvad det indebærer, og andre er kommer for at overnatte, når de er på familiebesøg. Uanset, hvilken type ophold du ønsker, kan vi hjælpe dig med overnatning og gode familiefaciliteter.

Til familier med helt små børn, har vi familieværelser med tekøkken, så det er muligt at lave en flaske til den lille på alle tidspunkter af døgnet. Desuden har vi et gæstekøkken og en stor morgenbuffet med noget for enhver smag. Er du mere til at sidde i solen og nyde din aftensmad, har vi en gårdhave, hvor der er mulighed for at grille.

 

Nyd Amager Fælled på cykel eller tag på shoppetur i Fields

Amager Fælled er et smukt naturområde, og vil man gerne ud i den friske luft, kan fælleden eksempelvis opleves på cykel. Her hos Danhostel Copenhagen Amager udlejer vi cykler fra receptionen.

Hvis du i shoppehumør, ligger Fields som er nordens største shoppingcenter i gåafstand fra hostellet, og her finder du desuden også en stor biograf. Vil du høre mere om områdets seværdigheder og vores faciliteter, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 32 52 29 08 og e-mail: copenhagen@danhostel.dk.

 

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager : | Cookie- og privatlivspolitik