Faciliteter

Omgivelser for hele familien

Her på Danhostel Copenhagen Amager finder du en lang række faciliteter, der gør ferien i Danmarks skønne hovedstad lidt sjovere. Selvom hostellet kun ligger 4 km. fra indre by, kan det godt være rart med et pusterum, hvor man kan slappe af og lade børnene lege på legepladsen og drikke en kop kaffe.

 

Slå benene op

Her hos Danhostel Copenhagen Amager gør vi meget ud af at få vores gæster til at føle sig hjemme. Vi har derfor flere loungeområder hvor man slappe af eller nyde hinanden selskab. Der er både tv, bordfodbold, spil og bøger. Man kan nyde vores nyetablerede skyggehave fra vores loungeområde i forbindelse med receptionen, hvor man kan købe en kop friskbrygget kaffe. Der er desuden stabilt internet på hele vores område.

 

Til børnene

Som barn, kan en god miniferie blive endnu bedre, hvis der er gode legefaciliteter. Derfor har vi en stor, sjov og udfordrende legeplads, hvor der er rig mulighed for at være aktiv. Desuden har vi både bordtennis, fodboldbane, bordfodbold og indendørs legehjørne, hvor de helt små også kan være med.

 

Køkkenfaciliteter

Som børnefamilie kan det være rart selv at bestemme, hvornår der skal være mad. Derfor har vi et lyst og indbydende gæstekøkken med dertilhørende hyggelig gårdhave, hvor der også mulighed for at grille. I køkkenet er der alt, hvad du skal bruge til at lave mad til familien, og service kan lånes i receptionen mod et depositum. Vi gør opmærksom på, at der ikke er almindelige ovne i gæstekøkkenet, men derimod en kombiovn.

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik