Om os

Om Danhostel Copenhagen Amager

Kun 4 km. fra Københavns centrum finder ligger Danhostel Copenhagen med sine smukke bygninger og skønne udsigt. Til den ene side ser man en af Københavns nyeste bydele med metro, shoppingcenter, internationale konferencer og storbyliv. Til den anden side glemmer man hurtigt byens puls og drages af den uberørte natur på det skønne Amager Fælled.

Vi, der arbejder på Danhostel Copenhagen Amager, elsker området. Og vi har mange glade og gæster, der gerne kommer tilbage år efter år. Både personer, der er på visit i København og som ønsker en billig, central og nem overnatning og personer, der afholder kurser eller andre sammenkomster, og som ønsker at gøre det i ukomplicerede og professionelle rammer.

 

Skønne faciliteter

På Danhostel Copenhagen Amager summer der altid af glade mennesker. Vi har overnatningsmulighed for enhver smag og økonomi. Vi tilbyder selvbetjeningsløsninger for dem, der måtte ønske det. Udenfor har vi boldbaner, terrasse og petanquebaner. Og indenfor har vi populære loungeområder, mødelokaler og frit internet.

En anden populær fordel er vores placering: Vi ligger tæt på metro, busser og tog og tilbyder vores gæster gratis parkering.

 

Historien

Vi er Danmarks næststørste hostel og har ca. 80.000 overnatninger hvert år. De oprindelige bygninger kom til verden i 1980, hvor en gruppe langtidsledige unge mennesker fik byggeopgaven af Københavns Kommune, Københavns Amt og Frederiksberg Kommune. Da bygningerne stod klar, indgik man en driftsaftale med Danhostel, der dengang hed Danmarks Vandrerhjem.

Siden dengang er bygningerne renoveret flere gange, og i dag er over halvdelen af hostellet indrettet med moderne familieværelser med privat bad, toilet og tv på værelserne. Resten er pæne værelser med fælles bad og toilet.

Siden 2012 har Malou og Lasse Uldahl Borch været bestyrerpar på hostellet.

Vi værner om miljøet

Personalet

Danhostel Copenhagen Amager skal også af medarbejderne opleves som et rart sted at være. Vi skal have en levende arbejdsplads, præget af godt humør og positiv energi blandt de ansatte.

Uden vores fantastiske medarbejdere ville det ikke kunne lykkes. Det er sammen, at vi skaber den unikke energi, der kendetegner livet og stemningen på Danhostel Copenhagen Amager.

 

Vi er HI-Q certificerede

Kvalitet, rating, kundetilfredshed. Gæster skal kunne regne med, at et hostelophold hos os indfrier deres forventninger hver gang. Med den nye HI-Q certificering har Danhostel Copenhagen Amager nu papir på, at vi leverer personlig service og fysiske lokaliteter, der kan sammenlignes med de bedste inden for hostelområdet internationalt.

 

Vision

Vi vil være det foretrukne overnatnings- og kursussted i København for pris- og kvalitetsbevidste gæster.

Vi vil være særlig kendt for:

  • At yde mere end det forventede
  • At skabe trygge og familiære rammer for vores gæster
  • At møde alle i øjenhøjde
  • At være ansvarlige i forhold til miljø, forretning og hinanden

 

Mission

Vi arbejder hver dag for at danske og udenlandske gæster, kursusdeltagere og forretningsfolk føler sig hjemme hos os.

Det gør vi ved proaktivt at fremme:

  • God stemning og personlig kommunikation med alle gæster
  • Bedst mulig kvalitet til prisen
  • Fysiske rammer, der understøtter en tryg og familiær stemning
  • Social ansvarlighed både i forhold til mennesker og miljø
  • Effektive processer og rutiner, der understøtter gæsternes behov
  • Glade medarbejdere, der involveres og udvikles
Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik