Udtalelser

Hvad siger gæsterne?

På Danhostel Copenhagen Amager har vi fuld forståelse for, at ikke to kurser er ens, og at en kursusarrangør og vært for et hold kursister ofte kan have brug for en usynlig partner i baggrunden.
Mød her to af vores gæster, der begge har afholdt kurser på Danhostel Copenhagen Amager:


Jeg har brug for et sted, der gør mig nysgerrig

Når Ole Terp – ejer af Terp Innovation – planlægger sine kursusforløb, har han særligt fokus på én ting hver gang: Kursusstedet skal være specielt og pirre hans nysgerrighed.

I 2012 stod Ole Terp for fire kommunikations-kursusforløb for ansatte i HK’s A-kasse. Alle blev afholdt på Danhostel Copenhagen Amager, for – som han siger – ”Det sted rummer det helt rigtige til disse kurser; en placering ud til Fælleden, der inviterer til kreative fysiske udfoldelser, et yderst imødekommende personale, som er med til at opbygge en positiv energi omkring mine kursister og så mødefaciliteter og værelser, der er fine uden at være ekstravagante.”


En tryg ramme

Ole Terp er vestjyde, og måske netop derfor kan han ikke lade være med at nævne prisniveauet. Det er billigt at bo på Danhostel Copenhagen Amager! Ikke fordi det er det afgørende for hans kursusforløb, men alligevel giver det en god signalværdi: Værdien kommer til at ligge i kursusindholdet og læringen – ikke i luksuriøs forplejning og cognac til kaffen.

”Mine kursister har brug for at blive udfordret mentalt. Den udfordring får de af mig i undervisningsforløbet. I aftentimerne og i pauserne uden for undervisningen har de brug for hyggeligt samvær, hvor de kan lade op og lære hinanden at kende. Danhostel Copenhagen Amager tilbyder en tryg ramme, som hurtigt indbyder gæsterne til at slappe af og føle sig hjemme. Som gæst føler man sig inviteret ind i familien, og man kommer hurtigt på fornavn med alle – både kokken, receptionisten og rengøringsmanden – også selvom man som mine kursister typisk kun er her i 1½ døgn. Det er guld værd,” slutter Ole Terp med et smil.

Danhostel – min usynlige partner 

Når Magnus Wilstrup fra konsulenthuset Inteam står alene foran et hold kursister og både skal være vært, underviser og praktisk arrangør på én gang, så er det trygt at have rygdækningen på plads. Hos Danhostel Copenhagen Amager er han sikker på at have den usynlige partner bag sig. Teknikken fungerer. De lyse og venlige mødelokaler står altid klar. Og så er der døgnet rundt et hold medarbejdere, der kender hans program og som kan hjælpe til med, at tingene forløber gnidningsløst.

Inteam er et konsulenthus, der har som speciale at skræddersy forløb for virksomheder i forandring. Nogle gange har virksomhederne behov for hjælp til strategi og ledelse. Andre gange trænger virksomhedernes interne undervisere eller sælgere til intensiv træning. Og atter andre gange hjælper Inteam sammenlagte medarbejdergrupper med at finde en ny fælles vej frem.


Forståelse og opbakning

Inteam bruger ofte Danhostel Copenhagen Amager til deres arrangementer og kurser, og selvom forløbene og kursisterne aldrig er ens, er Inteams krav til kursusstedet det samme: Det skal være topprofessionelt, for der er ikke tid til brandslukning eller misforståelser, når først uret tikker. Inden kursusforløbene holder Magnus tit et møde med kontaktpersonen hos Danhostel, og ofte fører det til, at der bliver taget særlige hensyn: En gang blev de placeret i deres egen fløj af bygningen, fordi de havde en række fællesaktiviteter også i aftentimerne og ikke ville forstyrre de andre gæster.

”Vi ville slet ikke kunne afholde vores kurser, hvis vi ikke havde den opbakning fra kursusstedet, som vi oplever her hos Danhostel Copenhagen Amager. De er vores usynlige partner i baggrunden, der gør, at vores kurser forløber gnidningsløst hver gang.”


Den positive overraskelse

Inteam har afholdt et kursusforløb ude i byen, beder de altid kursisterne om at evaluere både på kurset og på faciliteterne, og her er der altid en flot tilbagemelding efter ophold på Danhostel Copenhagen Amager:

”Når vi inviterer vores kursister til et ophold på Danhostel Copenhagen Amager, får vi tit den der reaktion – nåhhh… et hostel? Men det sjove er så at se kursisternes reaktion, når de oplever virkeligheden bag det lidt gammeldags hostel-begreb; de lyse, moderne undervisningslokaler, de fine private overnatningsrum, det imødekommende og smilende personale og så den skønne natur lige uden for døren. Så kommer det store smil frem – for dét er virkelig følelsen af luksus og hjemlig hygge på én gang.”

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik