Kurser

Find dit kursuslokale hos Danhostel Copenhagen Amager

Skal du finde et billigt kursuslokale, så er vi hos Danhostel Copenhagen Amager det opvalgte valg for kursusarrangører, der ønsker dejlige lokaler, tæt på by og natur i København. Vi er vant til at skræddersy opholdet, så det på bedst mulig måde understøtter det enkelte kursusforløb.

Vi har en række kursuslokaler, grupperum, standard AV-udstyr og selvfølgelig frit internet. Derudover har vi dejlige udendørsfaciliteter, der indbyder til fælles pauser eller teambuilding-ture i det fri.

 

Vi sørger for forplejningen

I forbindelse med kurset, sørger vi for, at der er fuld forplejning. Al maden laves af vores dygtige kok, som gerne laver skræddersyede løsninger, hvis du har bestemte ønsker. Ikke to kurser er ens, vi er derfor meget fleksible, både når der kommer til maden og ønsker til opholdet.

 

Omgivelser der giver positiv energi

Vores fleksibilitet, lyse og åbne lokaler og servicemindet personale har gjort, at vi gennem tiden har haft mange glade kursister, som er gået herfra med positiv energi. Flere af vores gæster har fremhævet den gode beliggenhed ned til Amager Fælled samt følelsen af hjemlig hygge på vandrehjemmet, som skaber de helt ideelle rammer for kursusarrangører. 

Uanset om det er et endags- eller flerdagskursus, kan vi tilbyde en samlet pakke. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne, for at afholde dit møde eller arrangement i vores billige kursuslokaler.

 

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik