Vesterbro

Hippe Vesterbro

Københavns tidligere så berygtede red light district og arbejderkvarter er for længst blomstret op til at være en af byens mest hippe områder. Vesterbro begynder lige bag Københavns Hovedbanegård og figurerede i 2014 som nr. 4 på Thrillists liste over top 10 hipsterkvarterer i verden.

Er du på udkig efter en lækker middag – i en hvilken som helst prisklasse – eller en ordentlig bytur, er et besøg i Kødbyen et must.

Vesterbro har sågar sin egen madgade, parisiske Værnedamsvej, som er et gourmetparadis med specialbutikker med ost, vin, fisk og chokolade og hyggelige caféer og populær vinbar.

Kalvebod Brygges havnepromenade, Kalvebod Bølge, lægger op til afslapning, bevægelse og leg.

Kalvebod Bølge er et urbant sted, der bringer byen tættere på vandet gennem bølgende overflader.

På den anden side af vandet ligger Islands Brygge, der med sit havnebad byder på aktiviteter i massevis.

Absalon er din udvidede dagligstue. Din morgenmadscafé, dit kaffested, din lokale bar og dér, hvor du spiser sammen med 180 andre mennesker fra hele byen - hver dag. 

Det legesyge folkehus på Sønder Boulevard er et moderne og tilbagelænet forsamlingshus, hvor lokale vesterbrobeboere og gæster udefra hver dag og aften kan samle sig om mad og aktiviteter såsom bingo, bordtennis, film- og musikarrangementer i uformelle omgivelser.

Absalon har fokus på at få inddraget alle skikkelser – store som små. Der er mildt sagt noget for alle, som kan lide spil, leg, kultur og et budgetvenligt måltid mad til den daglige fællesmiddag, som trækker ud på den grønne stribe på Sønderboulevard om sommeren, når vejret er til det.

http://absaloncph.dk

Skydebanehaven ligger som en grøn perle midt på det tætbebyggede Vesterbro, omkranset af boligkarreer med udsigt over parken. Den bemandede legeplads, breder sig ud over næsten hele Skydebanehaven og har siden åbningen i 1947 været en af Vesterbros mest populære legepladser.

Legepladsen er stor og giver masser af muligheder for leg. Vartegnet er en kæmpestor, farvestrålende papegøje, der har en udfordrende rutsjebane og er til at klatre på. Her er også en ny stor sandkasse, træterrasser ved soppebassinet, indianerhjørne med tipi, totempæl og bålplads, boldbaner, basketkurve, udendørs bordtennis, stangtennis, stort klatrenet, roterende dinogynge, almindelige gynger og en svævebane med klatretårn.

Kødbyen på Vesterbro er et af Københavns mest populære gå-ud-steder.

Kødbyen er i dag en kreativ boble, restauranter, natklubber og kunstgallerier ligger side om side med slagterierne, der stadig driver virksomhed her. Området har huset kødindustrien i mange årtier og består af Den Hvide, Den Grå og Den Brune Kødby efter farven på bygningerne.

Oplev blandt andet; Warpigs, Nose2Tail, BOB, Kødbyens Mad & Marked, Kødbyens Fiskebar og mange andre spændende steder.

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik