Østerbro

Familievenlige Østerbro

Brede boulevarder, delikatesser, designbutikker, grønne oaser og Danmarks mest berømte statue. Bydelen Østerbro i København, også kendt som København Ø, er pæn og eksklusiv, men samtidigt afslappet og helt nede på jorden. Østerbro ligger nord for Københavns centrum, og det er et af byens mest attraktive boligområder, især for familier med børn - eller hunde.

Årsagen er, at Østerbro er et af de grønneste områder i byen, hjem til Fælledparken - Danmarks største offentlige park - med sportsfaciliteter, legepladser, fodboldbaner, nationalstadionet PARKEN og hundegårde. Bydelen ligger tæt på vandet, med en ny strandpark ved Svanemøllen, Søerne, Kastellet og Den lille Havfrue inden for gåafstand. På Østerbro finder du også et bredt udvalg af designerbutikker, såsom Normann Copenhagen, Rambow og Moshi Moshi samt restauranter og caféer.

Geranium i København har tre stjerner i Guide Michelin Nordic Cities 2016. Derudover ligger restauranten nummer 28 på listen over verdens bedste restauranter i 2016. Hvis dette ikke skulle overbevise dig, drives den tilmed af selveste Rasmus Kofoed, som i 2011 blev kåret til verdens bedste kok i Bocuse d'Or.

http://www.geranium.dk/da/

Butikken var i 2014 på New York Times' liste over 12 europæiske shoppingskatte, du bare må opleve, og butikkens nyistandsatte rammer giver kun endnu større grund til at kigge forbi.

En 1.700 m2 gammel biograf er indrettet til at vise det nyeste inden for dansk og internationalt design, ikke bare Normann Copenhagens egen kollektion, men også udvalgte varer fra nogle af de bedste designhænder i verden.

https://www.normann-copenhagen.com/?gclid=CODa9-n7vtACFeoK0wodWRAHqg

Østerbro i København fik i 2010 sin egen badestrand i Svanemøllebugten.

Svanemøllestranden er en 4.000 kvm. ny sandstrand med en 130 meter lang mole ud i vandet.

Selve stranden er anlagt i vinklen mellem den eksisterende strandpromenade og molen.

Kastellet i København blev anlagt i 1626 af Kong Christian 4. Senere blev det kraftigt udbygget på foranledning af Kong Frederik 3., der indforskrev den hollandske fæstningsekspert Henrik Ryse.

Du finder Kastellet på kanten af indre by og Østerbro, tæt ved Langelinie. Kastellet er i dag et af Europas bedst bevarede fem-bastionære fæstningsanlæg.

De smukke grønne omgivelser gør Kastellet til et meget populært udflugtsmål for en god spadseretur eller løbetur på voldene.

http://www.kastellet.info

Leckerbaer en en gourmet-småkagebutik og kaffebar på Østerbro i København. Parret bag butikkens søde sager er Michelin-kokkene Jakob Mogensen og Gabi Bär Mogensen.

Hos Leckerbaer i Ryesgade frister de med nyfortolkninger af danske kageklassikere som citronmåner og hindbærsnitter, newyorker-inspirerede cookies, franske choux og meget andet.

http://www.leckerbaer.dk

Fælledparken er ikke blot synonym med 1. maj, karneval og DHL Stafet. Parken, der er Københavns største, trækker dagligt mange forskellige typer til.

Der bliver spillet fodbold og løbet på løbestien, luftet hunde i den nye hundegård, leget på den nye Tårnlegeplads, øvet trafik på trafiklegepladsen og solbadet.

Fælledparken er en meget populær og alsidig park, som både indbyder til fysisk aktivitet og afslapning i solen.

Tårnlegepladsen er en interaktiv legeplads bygget op omkring fem af Københavns mest markante tårne: Vor Frelsers Kirke, Rådhustårnet, Rundetaarn, Marmorkirken og Børstårnet. Tårnene udgør rammerne for en legeplads, der bl.a. ved hjælp af teknologi, lægger op til høj fysisk aktivitet, stor interaktion mellem børnene og et tvist af konkurrence.

Blandt mange ting, kan børnene lege elektronisk fangeleg over Børstagene, løse en rebus i Rundetaarn eller tale som en politiker fra Rådhustårnet.

Legepladsen er en rigtig københavner-legeplads, der også lægger op til, at børnene bliver klogere på de historiske facts om byens tårne. Legepladsen er bemandet med pædagogisk uddannet personale, der arrangerer forskellige aktiviteter og sikrer et trygt og venligt miljø på legepladsen.

Trafiklegepladsen er en offentlig legeplads med en trafikby i børnestørrelse, hvor børn kan lære at færdes under trygge rammer. Legepladsen er bemandet, og i åbningstiden kan børnene låne gocarts, pedalvogne med anhængere og små cykler.

Børnene er også velkomne til at køre på deres egne cykler, rulleskøjter og løbehjul.

Trafikbyen er indrettet med små veje, der snor sig ind og ud mellem plæner, buske og træer. Alt på de små øve-veje er formindsket, så de passer til børnenes perspektiv - her er både små lyssignaler, mini-skilte, kørebaner, vejstriber, fortove, fodgængerfelter, cykelstier, benzintank og meget mere.

For mindre børn (2-5 år) er der en lille, indhegnet trafikbane, hvor de små kan låne moon-cars, trehjulede cykler og cykler med anhængere.

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik