Nørrebro

Multikulturelle Nørrebro

Nørrebro er et livligt og farverigt område af København, med et multietnisk islæt og kun få minutter fra centrum. I løbet af de seneste årtier har Nørrebro, udviklet sig fra at være et arbejderkvarter til et af Københavns hotteste bydele. Området har dog ikke mistet sin kant - det er stadig mangfoldigt, farverigt og ofte med et multikulturelt mix og en tilstrømning af unge lokale. Her finder du trendy barer og fashionable designerbutikker side om side med snuskede bodegaer og billige kebabsteder.

Hvis du er til små designbutikker, så læg vejen forbi Elmegade. På Assistens Kirkegård kan du besøge gravene af berømte danskere, såsom forfatter Hans Christian Andersen og filosoffen Søren Kirkegaard. Gør som Nørrebros beboere og brug kirkegården som park og slå dig ned med en picnic i det grønne. Hvis du interesserer dig for arkitektur, vil du uden tvivl også nyde et besøg i den urbane park Superkilen.

På Sankt Hans Torv og gaderne omkring torvet, har du flere valgmuligheder til middag. Nørrebro er et fantastisk sted for at gå ud til drinks og kan prale af en masse cocktailbarer, såsom The Barking Dog, GILT og Oak Room, som var byens første rigtige cocktailbar. Afslut aftenen på den populære natklub Rust eller spillestedet Stengade til underjordisk, alternativ rock, indie-musik og upcoming bands.

Superkilen er Nørrebros nye byrum, som ligger i Mimersgadekvarteret. Parken er opdelt i tre hovedområder: Den Røde Plads, Det Sorte Marked og Den Grønne Park. Mens Den Røde Plads betegner det moderne, urbane liv med café, musik og sport, er Det Sorte Marked det klassiske torv med springvand og bænke. Den Grønne Park er en park for picnics, sport og gåture med hunden.

Kiin Kiin er den første danske restaurant med asiatisk køkken, der er blevet optaget i Guide Michelin. Den thailandske haute cuisine-restaurant har siden 2008 haft en stjerne i den franske madbibel, som den eneste thairestaurant i verden uden for Thailand. Og den beholdte sin stjerne i Guide Michelin Nordic Cities 2016.

http://www.kiin.dk

På Sliders får du det, navnet antyder – sliders. De populære amerikanske mini-burgere serveres her i alverdens udgaver med french-fries drysset med bladguld samt guldøl i kander.

http://sliders.dk

Nørrebroparkens legeplads

Den bemandede legeplads i Nørrebroparken ligger på et 3.500 kvadratmeter stort areal med græsplæner, store træer og en grøn cykelsti som nabo.

Det udendørs legeområde kaldes "Bermudatrekanten" og er indrettet med en flyvemaskine, skibe og en stor hval.

Der masser af aktivitetsmuligheder, fx bordtennis, soppesø (i sommerhalvåret), gynger, boldbane, legecykler, bålplads, sandkasser og meget andet.

Indenfor i aktivtetshuset kan man spille brætspil, tegne, dyste i bordfodbold, se på akvariefisk og meget mere.

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik