Cykeludlejning

Oplev København på cykel

Hos Danhostel Amager tilbyder vi cykeludlejning, så er du glad for at være i bevægelse, og kunne du tænke dig at transportere dig nemt rundt på Amager og i København, kan en cykel være en god mulighed.

Med en cykel får du mulighed for at opleve København på en helt ny måde. Du transporteres nemt og hurtigt rundt, og du får mulighed for at opleve naturskønne oplevelser. Vi ligger lige ud til Amager Fælled, og en cykeltur rundt på fælleden er derfor den helt oplagte mulighed. Det er en unik måde at opleve dele af København, der byder på så meget natur, og som adskiller sig fra det travle storbyliv.

Ønsker du at suge storbylivet til dig, er der også rig mulighed for dette. København er en yderst cykelvenlig by, og du kan nemt og hurtigt tage dig rundt over alt. I København er cyklen ofte det hurtigste og nemmeste transportmiddel, og når du cykler rundt blandt de lokale, føler du dig næsten som en byboer.

 

Plads til børn

Det kan være svært at aktivere børnene på en storbyferie, og det kan være svært at finde på ting, hvor de får lov til at boltre sig og bruge noget energi. Tager I cyklerne ud til Amager strand, kan børnene få frie tøjler til at boltre sig og få brugt noget energi, og I kan få et pusterum og nyde den smukke natur.

 

Priser og vilkår

  • Der betales 500,- i depositum
  • Cykellejen koster 120,- pr. Dag

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til cykeludlejningen, eller ønsker du råd til, hvor du kan cykle hen, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: copenhagen@danhostel.dk eller tlf: 32 52 29 08, og vi vil forsøge at hjælpe dig på bedste vis. Er du gæst hos os, er du også velkommen til at kontakte os i receptionen for spørgsmål og vejledning.

 

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik