Sportsklubber

Overnatning for sportsklubber

God og ukompliceret overnatning for sportsklubber

Skal I til fodboldstævne, dansekonkurrence eller event med gymnastikklubben i hovedstadsområdet? Danhostel Copenhagen Amager huser jævnligt forskellige sportsklubber, når de skal til stævner, events og konkurrencer. Vi har de optimale overnatningsmuligheder for alle former for sportsklubber, og vi tilbyder desuden busparkering, hvis I har klubbens bus med på tur. Med en beliggenhed 4 km. uden for centrum lige ved Amager Fælled og motorvej, er vi det ideelle sted at overnatte efter en lang dag med stævne eller konkurrence.

 

Vi sørger for den forplejning, I har brug for

Om I vælger 1-2 personers værelser eller værelser med op til 5 personer er helt op til jer. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere sørger for at få jer indlogeret på værelser med sengelinned og al den information, I har brug for. Vi sørger desuden for al den forplejning I har brug for, og har I specifikke ønsker eller behov til måltider, råvarer og spisetider, gør vi alt for at imødekomme jeres behov, så I har det bedste grundlag til at præstere. Er i over 10 personer følger vores lækre og alsidige morgenmadsbuffet med i prisen.

 

Skal vi huse jer til jeres næste sportsevent?

Vil du vide mere om, hvad vi på Danhostel Copenhagen Amager i København kan tilbyde sportsklubber, der har brug for overnatning og eventuel forplejning, er du velkommen til at kontakte os på 32 52 29 08.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik