Skoler

Aktivt skoleophold på Amager

Mangler du et sted at afholde årets lejrskole eller skoleophold?

Så har vi hos Danhostel Copenhagen Amager faciliteterne, der danner rammerne for en bred vifte af aktiviteter. Vi kan tilbyde specialløsninger i årgangene fra 0.-10. klasse, hvor halvpension er en del af pakken.

Med 4 km. til København er de offentlige transportmuligheder gode. Tæt på vores adresse kan du hoppe på metroen ind til byen, hvilket giver dig endnu flere muligheder for gode oplevelser. 

 

Praktiske informationer til værelser og overnatning 

Ved skoleophold står vi hos Danhostel Copenhagen Amager for værelsesfordelingen. Indkvarteringen sker med max. 5 personer pr. værelse, med separat opdeling af kvinder og mænd. Lederne indkvarteres så vidt muligt i 2-sengs værelser. Ønskes enkeltværelser kan det bestilles mod merpris.Vi har mulighed for at opbevare oppakningen både før og efter indkvarteringen.

Linned er inklusiv i prisen, afhentes ved receptionen og skal bringes retur og afleveres i linnedburene ved afrejse.
Der må ikke benyttes soveposer på vandrehjemmet. Vi har puder og dyner til rådighed på værelserne. Overholdes førnævnte regler ikke, medfører det et rengøringsgebyr på 500,00 kr. pr. seng.

Der er moderne bade- og toiletfaciliteter på gangen. Ønsker du værelser med eget bad- og toiletfaciliteter kan dette købes, hvis værelserne er ledige.

Der skal være ro på værelser og gange i tidsrummet fra kl. 23.00 til kl. 7.00.

 

Priser:

Skoleophold v/min. 2 døgn - pris pr. døgn pr. person med ½ pension DKK 270,-

Ønsker i at booke med eget bad/toilet på hvert værelse er der en merpris på DKK 45,- pr. person.

En minilejrskole indeholder overnatning, morgenmad og madpakker.

Aftensmaden til skoleopholdet kan tilkøbes, minimum 2 dage. Prisen for fuld pension pr. døgn er DKK 325,- med fælles bad/toilet på gangen eller DKK 370.- med ensuite.
Aftensmad serveres mellem kl. 17.30 - 19.00. Klassen spiser samlet - dog max. 50 personer ad gangen. Tidspunktet aftales med receptionen senest ved ankomst.

Vi glæder os til at se jer!

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik