Onsdagsmiddag

Onsdagsmiddage hos Danhostel

Vi afholder onsdagsmiddage hver uge!

Danhostel Copenhagen Amager byder ”naboer”, gæster og alle andre interesserede inden for til onsdagsmiddage hver eneste uge. Efter middagen kan I nyde en kop friskbrygget kaffe eller et dejligt glas vin i vores lækre loungeområde, mens børnene leger i vores hyggelige legehjørne.

Pris for voksne: 90 kr.

Pris for børn under 12: 50 kr.

 

Simple måltider og hyggeligt samvær

Vores onsdagsmiddage er for alle, der har lyst til at deltage i hyggeligt samvær, mens de nyder en lækker, nem og billig aftensmad. Menuen, der kreeres af vores dygtige kokke, varierer fra uge til uge kan bestå af alt fra en hjertevarmende gryderet med kartoffelmos til lækkert vietnamesisk streetfood. Vores friske og sæsonbaserede salatbar er altid inkluderet i prisen!

 

Få et afbræk midt på ugen

Vi har gennem tiden haft stor succes med vores onsdagsmiddage, og vores besøgende gæster er alt fra den travle børnefamilie til det studerende par til turister, som gæster vores hostel. Danhostel Copenhagen Amager er beliggende på Amager, København lige ved Amager Fællled, der danner de perfekte rammer for en gåtur. Vi på vandrehjemmet er selv fortalere for, at området skal fredes mod bebyggelse, så vores dejlige naturområde, som både vi og vores gæster har stor glæde af, bliver bevaret.

 

Vil du tilmelde dig onsdagsmiddag?

Vil du tilmelde dig vores onsdagsmiddag, så book bord på www.onsdagsmiddag.dk.

Følg med på vores facebookside, Danhostel Copenhagen Amager, for at se, hvad ugens menu består af og kontakt os endelig på 32 52 29 08, hvis du har spørgsmål

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager : | Cookie- og privatlivspolitik