Koncertpakker

Koncertpakken indeholder:

Lækker buffet med sæsonens råvarer

Fri Øl, vin og sodavand til middagen

Transport med bus direkte til Royal Arena (ikke retur)

Koncertpakker

Skal du til koncert i Royal Arena?

København er en summende kulturby, som ikke blot tiltrækker mange turister fra andre lande, men også kulturentusiaster og musikinteresserede fra hele Danmark. Danhostel Copenhagen Amager er placeret på Vejlands Allé tæt ved Royal Arena, som er en af de helt store magneter for både danske og internationale besøgende. De huser store verdenskendte musikere og Elton John, Backstreet Boys, Mark Knopfler, Cher og Michael Bublé er blot et udpluk af de store musikere, som Royal Arena har i kalenderen i 2019.

 

Det koster KUN 350,- pr person for middag, drikkevarer og bus til Royal Arena.

Nyd en lækker buffet før koncerten

Danhostel Copenhagen Amager har gennem de seneste år haft rigtig mange koncertgæster boende på hostelet, og vi har derfor valgt at lave en koncertpakke til stor fordel for vores gæster, der skal til koncert i Royal Arena. Koncertpakken indeholder en middag med drikkevarer inkluderet og transporteret til Royal Arena. Fra buffeten kan du nyde godt af lækre salater, veltilberedt kød og forskellige former for velsmagende tilbehør bestemt af sæsonen. Vi går altid efter at benytte os af sæsonens lækre og friske råvarer, og køber altid økologisk samt lokalt, hvor det er muligt. Til middagen kan du drikke vin, øl og sodavand og få en god start på din koncertoplevelse.

Middagen begynder altid 3 timer før koncertstart og slutter 1 time før koncertstart.

Busafgang er altid 1 time inden koncertstart. Der er altid kun bus til Royal Arena - og altså ikke efter koncerten.

 

Sov koncertrusen af på et af vores værelser

Vi anbefaler, at du ankommer til Danhostel Copenhagen Amager i god tid, hvorefter du/I indlogeres på værelset og herefter fx kan mødes til en drink i loungen. Efter middagen og en time før koncertstart afhentes I af bus og køres direkte til hovedindgangen til Royal Arena. Koncertpakken kan købes, uanset om du indlogeres på Danhostel Copenhagen Amager eller ej, men ved at booke et af vores værelser, har I dejlig kort hjem. Har du spørgsmål til vores koncertpakke, er du velkommen til at kontakte Danhostel Copenhagen Amager på 32 52 29 08 eller sende en mail til copenhagen@danhostel.dk

 

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik