Julehygge

Hold firmahyggen hos os

Danhostel Copenhagen Amager elsker jul!

På Danhostel Copenhagen Amager elsker vi jul! Vi har brugt lang tid på at indsamle julepynt og dekorationer, og alle medarbejderne glæder sig til at grave det frem, når julen nærmer sig. Vores hostel bliver pyntet fra yderst til inderst med vaskeægte julestemning, julelys og julemænd.

 

Oplev vaskeægte julestemning i København

København er helt unik i december måned og gader og stræder syder og emmer af jul og hygge i ugerne op til d. 24. december. Netop derfor lokker hovedstaden mange turister til fra både indland og udland, der glæder sig til at opleve julestemningen i hovedstaden. Med sine mange stormagasiner og lange gågade er København den perfekte by til at klare årets julegaveindkøb, nyde en hyggelig weekend med familien og komme i den helt rette julestemning.

 

Vi danner rammerne for julehyggen

December er med andre ord en travl måned for vores hostel, hvor vi huser gæster fra nær og fjern og afholder hyggelige julearrangementer. Gennem tiden har vi fx udlejet vores smukke glassal til firmaer, der afholder vaskeægte julehyggedage for medarbejdere med juleklip, gløgg og æbleskiver, og vi arrangerer med glæde også et lignende arrangement for dig!

 

Vil du høre nærmere?

Vil du vide mere om mulighederne for julehygge på Danhostel Copenhagen Amager, er du velkommen til at kontakte os på 32 52 29 08.
Vi ser frem til også at få DIG i julestemning!

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik