Blog

Familien på Danhostel - BLOG/VLOG

Velkommen til Familien på Danhostel

Hvad er en familie? Er det Lasse, Malou, Nord og Atlas, der som Danhostel Copenhagen Amagers bestyrerpar og -børn er selve blodåren, der gennemstrømmer alt liv på stedet? Eller skal onkel Rasmus, der jonglerer med gryderne i køkkenet, og Emil fra receptionen regnes med? Måske skal familien i virkeligheden også udvides til at omfatte alle de skønne ansatte og de mange glade gæster og samarbejdspartnere, der dagligt har deres gang og indflydelse på livet på Danhostel?

Det åbenlyse svar finder du i vores blog og VLOG-univers, som du finder her på siden. Her vil du høre om, hvordan årligt tilbagevendende begivenheder, dagligdags dilemmaer, den internationale stemning og ”familiemedlemmer” i alle aldre, køn og nationaliteter er med til at skabe et helt unikt sammenhold i de lave bygninger på Amager Fælled. ”WE’RE YOUR COPENHAGEN FAMILY”, står der på vores væg. Følg os, kommenter og del - og bliv selv en del af FAMILIEN PÅ DANHOSTEL.

26 maj

Weekendophold i København: det skal du opleve

Blog

Tag på weekendtur til København

På mange måder er det heldigt at bo i et land på størrelse med Danmark. Der er på den ene side korte nok afstande til, at man nemt kan...

Læs mere
25 jun

Generelt, og lidt om mål 2 og 12

Blog V-log

FN´s Verdensmål

 

Da Danhostel besluttede at vi i kæden skulle arbejde med FN´s verdensmål, blev vi meget begejstrede da mange af målene knytter sig til vores DNA.

 

...
Læs mere
07 maj

En kort præsentation af Familien på Danhostel

Blog

Hvem er vi…

Vi hedder Malou og Lasse Uldahl Borch, og vi driver Danhostel Copenhagen Amager sammen. Vi bor også på hostellet sammen med vores to drenge Nord og Atlas.<...

Læs mere
11 dec

Hverdagen på Danhostel

Blog

Hej allesammen,

 

Så har vi fået en Blog / Vlog.

 

Her vil i løbende kunne følge med i hverdagen på Danhostel Copenhagen Amager.

 

<...
Læs mere
Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik