Weekendophold i København: det skal du opleve

Weekendophold i København: det skal du opleve image
Blog
26. maj 2020

Weekendophold i København: det skal du opleve

Tag på weekendtur til København

På mange måder er det heldigt at bo i et land på størrelse med Danmark. Der er på den ene side korte nok afstande til, at man nemt kan tage på weekendtur til København, uden at skulle bruge en hel dagsrejse på at nå frem, og på den anden side er der langt nok byerne og landsdelene imellem, til at man godt kan tage på ferie og gøre sig spændende opdagelser i sit eget land. Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal overnatte, og om man skal vælge hotel, vandrehjem, airbnb eller noget helt andet. Vælger du at overnatte på vandrehjem, vil du opleve mere plads i budgettet, og der vil være flere penge til sjov og gode ferieoplevelser.

Badeferie i storbyen

Selvom badeferie i storbyen måske lyder som en modsigelse i sig selv, er det i København rent faktisk muligt at gøre. Amager Strandpark, der ligger tæt på flere vandrehjem, er flere gange er blevet kåret som Københavns bedste strand. Det er en skøn oase ikke langt fra byens pulserende liv. Her er der mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige slags vandsport, eller til bare at slappe af og nyde solen, stranden og vandet, hvis det er det, du er til.

Kulturoplevelser og charmerende Dragør

Amager har gennem de seneste år udviklet sig til en enormt alsidig størrelse. På Amager finder du nemlig alt fra vild natur på Amager Fælled, til moderne arkitektur i Ørestaden og kultur- og madmekka på Refshaleøen. Dertil er det også på Amager, at den charmerende og gamle by, Dragør, hører hjemme. Gå på opdagelse i den gamle bydel og bliv taget tilbage til gamle dage, gå på opdagelse i byens mange hyggelige butikker eller slå benene op og få en is i solen på havnen.

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik