Værd at vide

Overnatninger i København

Danhostel Copenhagen Amager er en oplagt overnatningsmulighed for både enkeltpersoner og familier, der er på besøg i København, og som ønsker en tryg og billig overnatning med god morgenmad.

 

Masser af liv – og uendelige muligheder

Kun 4 km. fra Københavns centrum ligger Danhostel Copenhagen Amagers charmerende bygninger. På Danhostel Copenhagen Amager summer der altid af glade mennesker. Mange af vores gæster er gengangere, der sætter pris på vores selvbetjeningsfaciliteter, og som godt kan lide selv at bestemme hvilken type værelse, de ønsker.
Udenfor har vi boldbaner, terrasse og petanquebaner. Og vi udlejer cykler til de af jer, der måtte have lyst til en tur på det skønne Amager Fælled. Indenfor har vi populære loungeområder, mødelokaler og frit internet.
Går turen mod Københavns mange attraktioner kan vi hjælpe jer godt på vej. Vi ligger tæt på metro, busser og motorvej, vi har gratis parkering for vores gæster, og vi rådgiver gerne om populære udflugtsmål.

På Danhostel Copenhagen Amager har vi døgnåbent!
I kan checke ind i receptionen fra kl. 13.00 – vi garanterer adgang til værelserne fra kl. 15.00. Hvis I ikke har forudbetalt jeres ophold, skal I checke ind inden kl. 17.00.
Vær opmærksom på, at I kan opnå 10% rabat på værelsesprisen, hvis I har et gyldigt Danhostel Familiekort (se nedenfor).
Ved indcheckningen er det en fordel, at I medbringer ordrebekræftelsen.
På hjemrejsedagen skal I checke ud senest kl. 10.00. Værelset bedes afleveret pænt og ryddeligt.

Det er forbudt at ryge indendørs på Danhostel Copenhagen Amager. Vi henviser til de udendørs faciliteter.

 

Der udleveres en parkeringstilladelse i forbindelse med Check-in.

Kiosken på vandrerhjemmet sælger friskbagte rundstykker hver morgen, og der er også mulighed for at købe lidt mad, samt chips, kiks, øl og vin. Vi har også et udvalg af kioskvarer, toiletartikler, postkort og souvenirs, ligesom der også sælges Copenhagen Card og diverse adgangsbilletter til attraktioner. I foyeren finder I desuden automater, hvor I kan købe slik og is samt kolde og varme drikke.

Vi udlejer bagagebokse, og betaling sker via møntindkast.

På vandrerhjemmet finder I et gæstekøkken, som kan bruges af alle gæster (undtagen grupperejsende og lejrskoler). I køkkenet er der køleskab, kombi-ovn, pander og gryder. Service kan lånes i receptionen mod et depositum.

Der er gode adgangsforhold for handicappede, og vi har også store baderum specielt indrettet til handicappede. Forhør dig i receptionen, om vi kan imødekomme dine behov.

Husdyr må ikke medbringes.

Der er flere opholdsrum på vandrerhjemmet. I foyeren er der TV, caféborde og automater, og i de hyggelige opholdsstuer kan I slappe af i bløde møbler foran fjernsynet eller bruge læsepladsen, hvor der er udlån af bøger. Der er også en spisestue med panoramaudsigt og adgang til en terrasse med borde og bænke.

Hvis I har brug for at vaske tøj under jeres ophold, så har vi vaskemaskiner, tørretumbler og strygejern. Vaskeriet er åbent fra kl. 13.

Alle gæster får udleveret deres egen nøgle, så I kan komme og gå, som I ønsker.

Vores reception er åben døgnet rundt (der kan være kortere lukninger i forbindelse med vagtskifte), og vores personale sørger for trygge rammer for alle gæster. Indtjekning kan ske fra kl. 13, og der er adgang til værelserne kl. 15. Kommer I senere end kl. 17 på ankomstdagen, skal det meddeles i forvejen, med mindre der er betalt depositum. Udcheckning er senest kl. 10 på afrejsedagen.

Der er gratis trådløst internet på hele vandrerhjemmet.

Der er to store legepladser ved vandrerhjemmet, og der er masser af sjove legeredskaber. Derudover er der boldbane, petanque-bane og masser af grønne områder. Der er også mulighed for at låne bolde i receptionen, ligesom I kan spille bordtennis og dart. I finder også Amager Fælled lige uden for døren, så der er masser af grønne områder at boltre sig på.

Vi har et hyggeligt legeområde i forbindelse med den ene tv-stue. Her er der mulighed for, at ungerne kan fordybe sig i leg, imens forældrene slapper af. I legehjørnet finder du blandt andet et legekøkken, rutsjebane, balancebom og et udvalg af bøger og legetøj.

Vi ligger tæt på både metro, busser og tog, så det er nemt at komme til og fra vandrerhjemmet. Forhør dig i receptionen, om hvordan du lettest kommer omkring.

På den ene side af vandrehjemmet finder du metroen og nordens største shopping center, og så ligger vi kun 4 km fra Københavns centrum. På den anden side af vandrehjemmet ligger Amager Fælled, hvor der er uberørt natur.

Personer med adresse i Storkøbenhavn kan desværre ikke overnatte på vandrerhjemmet da vi er et overnatningssted der er forbeholdt turister.

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik