Skoler

Aktivt skoleophold på Amager

Mangler du et sted at afholde årets lejrskole eller skoleophold, så har vi hos Danhostel Copenhagen Amager faciliteterne, der danner rammerne for en bred vifte af aktiviteter. Vi kan tilbyde specialløsninger i årgangene fra 0.-10. klasse, hvor halvpension er en del af pakken.

Med 4 km. til København er de offentlige transportmuligheder gode. Tæt på vores adresse kan du hoppe på metroen ind til byen, hvilket giver dig endnu flere muligheder for gode oplevelser. 

Praktiske informationer til værelser og overnatning 

Ved lejrskoleophold står vi hos Danhostel Copenhagen Amager for værelsesfordelingen. Indkvarteringen sker med max. 5 personer pr. værelse, med separat opdeling af kvinder og mænd. Lederne indkvarteres så vidt muligt i 2-sengs værelser. Ønskes enkeltværelser kan det bestilles mod merpris.Vi har mulighed for at opbevare oppakningen både før og efter indkvarteringen.

Linned er inklusiv i prisen, dette udleveres fra receptionen og skal bringes retur og afleveres i linnedburene ved afrejse.
Der må ikke benyttes soveposer på vandrerhjemmet. Vi har puder og dyner til rådighed på værelserne. Overholdes førnævnte regler ikke, medfører det et rengøringsgebyr på 100,00 kr. pr. seng.

Der er moderne bade- og toiletfaciliteter på gangen. Ønsker du værelser med eget bad- og toiletfaciliteter kan dette købes, hvis værelserne er ledige.

Der skal være ro på værelser og gange i tidsrummet fra kl. 23.00 til kl. 7.00.

Mere info her

Copyright © Danhostel Copenhagen Amager Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik